Testar nya vegan produkter!

 
Igår svängde jag förbi Goodstore och köpte på mig lite saker! Nu är jag helt pank, haha. Det lilla på bilden kostade totalt 303 kr. Det är det enda negativa med att vara vegan. Att de flesta veganprodukter som är alternativ till något (t.ex. korv, ost, mjölk osv) är så himla dyrt.
 
Hur som helst, chipsen och godiset på bilden har jag testat förut och dessa är mina favoriter. Dom är sååååå goda! De rökta sojakorvarna, top dogs, har jag också käkat förut och de är gudomliga! Älskar dem! De tre ostarna och majonäsen har jag aldrig testat förut. Det som var svårast för mig att sluta med var ost, just för att jag var helt galen i det innan. Och jag har fortfarande inte hittat en veganost som jag tycker är god. Men jag har läst att det är många som gillar violife, därför passade jag på att testa det! Jag ska även testa att göra egen ost när jag har tid!
 
Cheddarosten kommer jag ha på mina burgare, creme osten kommer jag ha på mackor och den smakade jag faktiskt på igår och tycker att den var helt okej! Den var inte supergod men den var inte äcklig heller. Och den tredje osten ska jag ha på pizza! Senaste tiden när jag har käkat pizza har jag vart tvungen att beställa utan ost, vilket gör pizzan otroligt torr och tråkig. Så jag hoppas att den här osten smakar bra!
 
Och tillsist har vi den äggfria majonäsen med vitlökssmak. Denna smakade jag också på igår och var nära på att spy. Fysatan vad äcklig den var. Den smakar typ som trolldeg, som man gjorde när man var små. Jag kommer försöka äta den till vissa maträtter för att se om den blir godare att "blanda" med mat. Men annars kan jag säga redan nu att det var ett av de vidrigaste sakerna jag provat, haha.
 
 
goodstore - vegan - vegan mat - vegansk choklad - vegansk ost - veganskt godis
19
Zara

Åh vad spännande! Jag Önskar att det fanns en goodstore här där jag bor. Saknar också ost på pizza. Dem jag har hittat har vart så otroligt stora förpackningar och känns onödigt att köpa om det skulle visa sig att jag inte tycker om det.

Anonym

Kan tipsa om O mamma mia pizzeria i stockholm som har en hel meny för veganska pizzor (med vegansk ost och vegansk skinka på). <:

Rianna

Så att du vet, viss billig majjo är accidental veganskt, typ coops majjo. Så slipper du köpa svindyra grejer hela tiden. Kolla facebooksidan "Vad äter Artin idag?" Han testar mycket veganskt och tipsar om det på sidan. Riktigt bra! Han tipsade då om att vissa majonäser är veganska för att de ska göras så billiga som möjligt o görs utan ägg, kolla bara innehållsförteckningen så kan du nog hitta!

Anonym

Du måste testa a&a mayonnaise den är den godaste samma med deras "Cream cheese " med vitlök och örter

Anonym

Är inte vegan men goody good stuff godisarna är underbara <333

Anonym

Är inte vegan men goody good stuff godisarna är underbara <333

morgan

http://images-cdn.9gag.com/photo/a2mE7zD_700b.jpg

Anonym

Tips, testa oatlys "PåMackan" det är en vegansk färsk ost och den smakar nästa precis som philadelphia

Bokskåpet

Älskar good stuff godiset! <3

Anonym

Jag älskar chokladen och godiset:D

Linnéa - The Hungry Gosling

De där korvarna ser jättegoda ut! :)

Angelica

Men hallå!!!?! Då måste du ha missat astrid och aporna!!! OMG deras produkter smakar exakt som ost <3<3, är helt galen i alla deras ostar både mjukosten och de "vanliga" ostarna.

Louie

Ser gott ut!
Ost är nog en av anledningarna till varför jag drar mig till att köra full vegankost, men jag är påväg. Sakta men säkert^^
Tyvärr som du skriver, det enda negativa är just priserna :/

Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

Köp nästa gång den vanliga äggfria majonäsen! Den smakar inte supermycket egentligen men tycker den funkar super som ersättning för majonäs när man väl kryddar upp lite själv beroende på vad man ska äta det till :)

Clara

Godiset (särskilt vegochokladen och colaflaskorna) är galet gott! Majonäsen har jag aldrig vågat prova eftersom ingen jag känner har tyckt om den. Trolldeg låter hemskt, haha!

Daniella Åberg

Veganska produkter på Coop kostar ju bara 2-3 kronor mer. Vanlig mjölk 1,5 liter = 12 kr. Mandelmjölk från Alpro = 14 kr. En gott och blandat-påse = 15 kr. Vegandröm-godispåsen: 16 kr. Marabou choklad = 18 kr. Mörk vegansk choklad = 25 kr. 750 g korv = 30 kr. Astrid och apornas korv = 35 kr. Du får vegansk mat att låta så onödigt komplicerad haha! Xx

AmyThaSuperwoman

Gud va kul! Varje gång du lägger upp sånt här vill jag bara prova allt! Vore kul om du kunde göra en video när du testar sakerna, älskar dina vego och vegan-testvideor!

Josefine

Oatlys nya "creme cheese" som heter PåMackan är supergod att ha på smörgåsar :)

a n n i k a

Moa det vore hur kul som helst om du kunde lansera en egen Vegansk receptbok! :D

Annonsera här »