Galen katt!

 
För ett tag sedan när Gustav hade opererat klon igen så såg de som jobbar på Kattbox.se i en av mina vloggar att Gustav var sjuk. Så då skickade dom hem en kattbox som han fick öppna! Snacka om att kissen blev glad! Jag försökte flera gånger ta kort på lådan med sakerna i men blev alltid avbruten för att han snodde allt, haha! Nya favoritleksaker har han fått också! Och godiset var ju såklart en höjdare, haha ♥
 
 

New In: Glasburkar & Flaskor!

 
Eftersom jag ska flytta snart så passade jag på att svänga förbi Lagerhaus för att köpa lite fina glasburkar & flaskor! Jag är helt kär i den här typen av förvaring. I de stora burkarna med skruvlock kommer jag förvara sylt i. Den andra burken kommer jag förvara olika såser och dippar jag gör och i den supersöta lilla flaskan kommer jag blanda olika salladsdressingar i! Och till detta köpte jag även söta etiketter att sätta på burkarna ♥
 
Och så hittade jag världens finaste soppåsar! Haha asså jag tror inte någon annan blir lika glad över färgglada soppåsar som jag! Jag kommer ju ha världens finaste sopor! Hahaha! Dessa påsar är köpta på Rusta och de fanns även i neon grön och lila. Superfina ju!
 
 

♥ LIFE UPDATE ♥

Hallå igen! Jag hade tänkt att kika in här för att ge er en liten life update. Jag ser att jättemånga av er fortfarande kikar in här på bloggen varje dag! Ni är verkligen grymma! Okej, men nu tillbaka till ämnet, vad händer i mitt liv just nu? Sedan jag valde att lägga bloggen på hyllan så har jag tagit den tiden och energin till andra saker som att leta lägenhet, fokusera på båda mina YouTube kanaler och kunnat jobba med andra saker vid sidan om! Så vad har hänt egentligen? Jo detta:
 


JAG HAR HITTAT LÄGENHET! Jaaa äntligen! Jag har hittat en lägenhet och jag flyttar in i på LÖRDAG! Imorgon ska jag åka för att skriva på kontrakt och få nycklarna. IIIHHH! Jag är så peppad! Lägenheten är superfin och mysig och ligger nära stan, vilket är perfekt för mig. Jag kommer att hyra i andrahand och det här är förmodligen bara under sommaren. Sedan tror jag att jag kommer leta efter något lite billigare. Det känns som en bra start! Och det här blir faktiskt första gången som jag flyttar hemifrån och bor HELT SJÄLV! För när jag flyttade till London bodde jag ju med andra människor hela tiden. Så det känns lite som att jag flyttar hemifrån för första gången igen, haha!
 
JAG ÅKER TILLBAKA TILL LONDON! Åååh jaaaa! Som jag har längtat efter min favoritstad! Den 9:e Juni flyger jag till London för att göra ett jobbuppdrag åt FOX. Jag ska nämligen sända live från röda mattan på gala premiären av skräckfilmen The Conjuring 2! HALLÅ HUR AWESOME?!?! Så de frågade mig om jag ville åka till London och göra detta. Man ba HALLÅÅ?!?!?! JA!! 
 
JAG HAR SKAFFAT ETT EXTRAJOBB! Eller vad man ska kalla det, haha. I Torsdags och Fredags provjobbade jag på ett hunddagis och det var ett av de roligaste sakerna jag har gjort! Ända sedan jag var liten har jag velat jobba med djur. Och ta inte det här på fel sätt, jag älskar fortfarande att skapa videor och att jobba med YouTube. Men i och med att jag jobbar hemifrån varje dag så kommer jag nästan aldrig ut och träffar människor. Jag går väldigt sällan ens utanför dörren. Typ bara när jag måste handla och när jag träffar kompisar. Vilket oftast bara är på helger. Jag mår inte bra av att sitta hemma, inomhus, varenda dag, för mig själv. Så jag bestämde mig för att leta extrajobb så att jag kan komma ut lite ibland. Så jag var och provjobbade på ett hunddagis tidigare i veckan och det gick hur bra som helst! Jag kommer vara som en vikare. Jag kommer hoppa in när de behöver personal, typ om någon är sjuk eller ska på semester. Så jag vet inte riktigt hur ofta jag kommer jobba med det, men det passar mig perfekt! Då kan jag fortsätta jobba med YouTube och företaget men samtidigt lite då och då få komma ut och jobba med djur.
 
Lite "farligt" var det här dock, haha. Det är nästan så att jag vill sluta med YouTube och istället jobba heltid med djur. Djur får mig att må så himla bra! Men som en följare sa, jag skulle kunna blanda YouTube med djur! Jag hade tänkt att kanske börja volontärarbeta eller liknande för att hjälpa djur och sprida information om djurhållning, slakt osv. Det finns en del djurrättsorganisationer som behöver volontärer. Och då skulle jag ju kunna vlogga allt och samtidigt göra en video av det. Det blir som vanligt liksom, att man får följa mig i mitt liv! 
 
 
Till top