I'm dead inside.

Idag är en sån typ av natt. Fylld av ångest, ilska, sorg och allt som får mig att vilja slå sönder allt jag äger. Jag har knappt dessa dagar längre. Dagar då jag känner mig ledsen och arg över det som har hänt. Men nu kom det. Som en stor fet jävla smäll. Knappt så att jag klarar av att hantera det. Det känns som att jag kommer dö. Kan inte andas. Gråter tills jag spyr. Känns som att mitt hjärta åter igen är i miljoner bitar. Idag inser jag att du aldrig kommer tillbaka. Det är klart att jag har vetat det länge, och jag tänker rätt ofta på det. Men idag slog det mig som en smäll på käften. Det är fortfarande ingen dröm. Han kommer aldrig komma tillbaka. 

Det är så svårt att beskriva alla känslor. De som inte har förlorat någon nära som man älskar vet inte hur det känns. De vet inte hur jävla fuckad man känner sig inombords. Som att man håller på att drunkna. Man simmar och simmar för att komma till ytan, men man når den aldrig. Man drunkar i ett hav av känslor och ångest. 
 
Det är så mycket känslor. Ibland blir jag så jävla arg och förbannad över att han dog. Men han kan ju inte hjälpa det. Det var inte så att han kunde stoppa det. Men ändå är jag så jävla arg på han. VARFÖR var just han tvungen att dö? Kunde han inte göra något för att stoppa det? Jag har fått veta att det är normalt att känna så. Att man är arg på den som har dött. Varför man känner så har jag ingen aning om. Det var ju inte hans fel. Det var inget han kunde undvika. Men ändå så känner jag så ibland.

Och ibland är jag bara jävligt ledsen. Och ibland är jag glad. Nu för tiden blir jag faktiskt oftast glad när jag tänker på honom. Jag är tacksam för den lilla tiden vi fick spendera med varandra, och att han fick mig att må så jävla bra. Jag är tacksam för allt han gjorde för mig. Men ibland kommer alla negativa känslor tillbaka. Det är okej. Men det är så otroligt jobbigt. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ville med den här texten. Behövde få skriva av mig lite. Det var längesedan jag skrev. Idag säger jag "FUCK livet". Imorgon säger jag "bara att kämpa på". 
15
Annonsera här »