Tack för allt stöd

Först tänkte jag bara säga tack för alla fina kommentarer jag har fått. Det har hjälpt mig väldigt mycket. Det betyder att ni bryr er även fast ni inte känner mig <3 Och tack för alla tips!

Jag har bestämt mig för att det här är sista inlägget jag skriver om honom. Sen ska det inte bli fler "depp-inlägg", tråkigt att läsa ju :O Men i alla fall, jag tänkte kort berätta varför det tog slut. Han ska flytta ner till Skåne för att jobba. Det är hans planer. Han trivdes inte i stockholm. Detta kommer att ske någon gång i höst. Varför han gjorde slut nu var för att om han helt plötsligt bara ska åka sen efter några månader så har vi ju skapat ännu ett starkare band mellan varandra. Då kommer det bli jobbigare att han sticker. Så jag tycker att det var bra på ett sätt att det tog slut nu, annars hade det blivit ännu jobbigare sen. Men det är klart att det känns jobbigt att det är ett jobb som står emellan oss.. Så jag vill inte att ni ska tycka illa om honom, för han gjorde det bästa utav situationen. Kanske att vi hittar tillbaka till varandra i framtiden?

__________________________________________________________________________

Nog med det! Är det någon utav er som har spelat akinator förut? :D Jag tycker det är asroligt! Man ska tänka på en person, vem som helst. En kändis, en bloggare, en kompis, föräldrar m.m. Sen så svarar man på frågor som akinator ställer. Efter några frågor gissar han på vem det är man tänker på. Det roliga är att han oftast har rätt :D Första gången jag spelade det blev jag rädd. Jag menar hur kunde han veta på vem jag tänkte på? :O ;)


Dessutom finns jag med! Haha :D
Till top