Svar på Frågestund DEL 4 (sista)

♥ Ska du någonsin lägga upp mer sims videos?
Ja det kommer jag.

♥ Sverige bestämmer att det bara ska finnas en ända sminkprodukt kvar, och dem säger att DU får bestämma vilken. Vilken väljer du? 
Foundation helt klart!

♥ Har du några tips för bättre självförtroende?
Jag har massa tips men det skulle ta för lång tid att skriva allt. Kolla gärna in min kategori "självförtroende" så hittar du massa bra inlägg! Klicka HÄR för att komma dit :)

♥ Har du nån gång upplevt att det är svårt att skaffa "riktiga" vänner, eftersom du är känd på sätt och vis? att t.ex någon vill vara vän med dig för att du är Moa Murderess, inte för att du är Moa och din personlighet?
Många gånger! Det har gjort att jag har rätt svårt att lita på människor. Många gånger när jag t.ex. har vart ute på krogen så har det kommit fram killar och tjejer som man har börjat snacka med. Jättetrevligt tycker jag, till en början. Många låtsas att dom inte har någon aning om vem jag är, liksom spelar "coola" över att dom aldrig har hört talas om mig. Men ju mer dom dricker desto mer kommer sanningen fram och helt plötsligt börjar dom prata om ett blogginlägg jag skrev för många många år sedan. Man ba: jaaa... Du visste inte vem jag var va? Haha asså på riktigt. Det är bara larvigt att folk håller på så. Jag kommer inte springa för mitt liv om du erkänner att du vet vem jag är. Tvärt om, då skulle jag jättegärna vilja snacka med dig! Men när folk håller på så där så tycker jag bara det är obehagligt.

Sen under alla dessa år har jag lärt känna många nya människor, och många av dom har man ju märkt att dom är kompis med Moa Murderess och inte mig. Och utnyttjad har jag blivit många gånger också av dessa "kompisar". Jag kan säga att dom inte finns i mitt liv längre :)


Är det jobbigt att stå emot att inte svara de elaka kommentarerna som du får?
Asså jag svarar väldigt sällan på elaka kommentarer. På YouTube tar jag bort och anmäler kommentaren & kontot men då skickar jag även ett meddelande till den personen och informerar att den är anmäld och att hen borde lära sig att bete sig mot människor. Typ något sånt. 

Men ibland kan jag verkligen inte hålla mig, ibland måste jag få äga ut mina haters. Som t.ex. på denna kommentar på YouTube... HAHA jag skrattar än idag!

 

♥ Vad tycker du om ekologiskt?
Jag försöker köpa ekologiskt så mycket jag kan :) Ekologiskt är bra! Och innan ni säger något så läs gärna denna sida. Det är alltid folk som ska försöka predrika om hur "dåligt" ekologiskt är. Där har ni svar på tal!

♥ Vad är dina bästa bloggtips?
Har typ svara på denna fråga en miljard gånger men okej, jag tar det lite snabbt.
Ha en snygg design, lägg upp bilder i bra kvalité INTE mobilbilder, ha ett bra bloggnamn som är lätt att komma ihåg, ha ett visst "ämne" på din blogg som du följer t.ex. foto, design, resor, mode osv. Och framförallt gilla det du gör! 

♥ Har du börjat plugga på universitet för att kunna bli läkare när du flyttar till London? 
Alltså va? Videon var ett SKÄMT. Det står parodi i rubriken ;) Jag ska inte plugga till läkare, haha!

♥ Vad är den elakaste hat-kommentaren du har fått på sociala medier/bloggen/YouTube?
Det kommer jag ta upp i en video om näthat som jag ska se till att filma snart :)

♥ Kommer du flytta till London själv eller kommer du ha med någon på flygresan?
Jag kommer flytta helt själv. Och jag vet seriöst inte hur jag ska klara flygresan. Jag har aldrig flugit själv. Hur i hela friden ska jag komma på ett plan utan att en kompis eller förälder lugnar mig. Jag kommer förmodligen säga till flygvärdinnorna innan jag går på planet att jag är flygrädd och att dom gärna får komma och kolla till mig lite då och då. Just nu finns det inte i min värld att jag ska sätta mig själv på ett flygplan. Det går inte. Men jag får helt enkelt tänka på att det är för en bra sak. Att jag kommer uppnå en av mina största drömmar och börja ett nytt liv i ett nytt land. Det kommer nog få mig att våga!


♥ Hur många timmar om dagen spenderar du med bloggen, videos och foton?
Oj, det är svårt att säga. Det är ju det jag jobbar med hela dagarna. Så jag skulle nog säga runt 9-13 timmar per dag. 

#1 - - Ithrenniel:

När du flyttar till London så skulle du ju kunna ta med dig ett resesällskap som följer med på flyget och hjälper dig att komma iordning och som tar en liten trevlig semester till London innan hen åker hem till Sverige igen. Så slipper du vara ensam på flyget! <3

#2 - - Newsbreak:

Älskar ditt svar mot den där hatern på youtube!

#3 - - Newsbreak:

Älskar ditt svar mot den där hatern på youtube!

#4 - - Newsbreak:

Älskar ditt svar mot den där hatern på youtube!

#5 - - Anonym:

Vill inte Julia också flytta till London?

#6 - - Anonym:

Kan du visa några enkla maträtter för vegetarianer på Youtube? Jag hade tänkt att bli vegetarian

#7 - - Sandra Engman:

HAHAH bästa svaret till yt hatern ^^

#8 - - milina.blogg.se:

Älskar när man kommer på ett grymt svar till en hater. Känns bah SNAP SNAP SNAP!

#9 - - MissMistiry :

Älskar svaret du gav på Youtube xD

#10 - - Momlin:

Hahahah what, läkare? xD Har missat den videon helt, måste leta upp den!

#11 - - Natalie Madness:

Älskar svaret på kommentaren! Ser fram emot videon om näthat :) Väldigt bra ämne att ta upp.

#12 - - Julia Müller-Sandvik:

spännande med london :D :D

#13 - - Twiggy Lundberg:

Va kul att du valde att besvara min fråga :) Tråkigt att höra att det ofta händer att folk låtsas att dom inte vet vem du är men egentligen vet... men skönt att du verkar vara så stark att du tar dig ifrån det endå :)

#14 - - Meia Lindholm:

Jaha! Jag som trodde att du skulle bo tillsammans med Julia!

#15 - - moa♥:

älskar det du skrev till hatern han är säkert typ 11 och aldrig fått ligga jävla tönt asså vem skriver sånt till dig världens finaste♥

#16 - - clara:

kul med frågestund :)

#17 - - Amanda♥:

Så kul med fler svar :D

#18 - - Dixi Wonderland:

Vem säger att ekologiskt INTE skulle vara bra? Finns såna människor på riktigt? Blev helt paff när jag läste ditt svar att du "träffat" på såna saker haha. People need to wake up for real!

#19 - - Karin:

Förstår din rädsla mot att flyga själv (är själv flygrädd) men som du skriver: du kommer att uppnå en av dina största drömmar. Tycker att du är jättemodig som tänker så och faktiskt vill även fast du är rädd!

#20 - - xxcyberalienxx:

Bästa svaret till den där kommentaren. :D

#21 - - Lovisa:

Jag hade bara flugit 2 gånger innan i mitt liv, (en gång när jag var 6 år och en gång när jag var 16) och i somras flög jag till USA HELT SJÄLV. Jag trodde också att jag skulle komma bort och fastna i tullen och behöva sitta i fängelse i 30 år utan anledning typ hahah! Men det gick skit bra! Så om jag klarar till USA så klarar du definitivt till London! Lycka till!

#22 - - Linnea:

Hej moa jag lurade på om at du kunne laga en video når du
Åter mjøl och dancar

#23 - - Läppstiftet:

Jag gillar dig men jag är emot ekologiskt!!!! Jag vill minska mängden ekologiskt och vill ha speciella butiker för det. Men dig är det inget fel på dock.

Svar: Och varför får jag då fråga? Tänker du inte på miljön eller djuren? Och vad spelar det för roll om ekologiskt finns i alla butiker? Varför ska dessa vara enskillda?
MOA MURDERESS

#24 - - Alice:

om du skulle få välja en sak att äta vad som helst i ett helt år vad skulle det vara då ps älskar dig

Till top