Winter Wonderland

 
OMG OMG OMG!! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt just "OMG" idag, säkert tusen gånger. Idag var jag för första gången i mitt liv på Winter Wonderland här i London. Jag mötte upp Rebecca i Oxford Circus och vi gick sedan tillsammans till marknaden/tivolit.
 
Alltså det var helt magiskt! Vart man än gick så fanns det ALLT. Massa superfina, mysiga och söta stånd, olika åkattraktioner, barer och mat överallt! Det var längesen jag var så här lycklig. Jag var som ett barn i en godisfabrik! Jag menar, kolla bara på bilderna??!? Så himla magiskt! Vi hade dock inte med oss speciellt mycket pengar, vi ville bara dit och kolla in allt. Jag köpte några få saker, ska visa er i ett annat inlägg. Men jag och Rebecca ska i alla fall tillbaka dit nästa vecka och då ska vi ha med oss massa pengar! Vi ska åka så många attraktioner och jag ska äta massa mat, haha!
 
Alltså verkligen, om ni åker till London någon gång vid jul, ni MÅSTE besöka Winter Wonderland. Det är ett utav det roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv. Det är så värt det! ♥
 
 
Till top