Lägenhetsvisningar!

HELLU! Igår var jag och mamma på lägenhetsvisningar! Gud så kul det var! Vi var och kollade på lite 1:or och 2:or att köpa. Jag funderar som sagt på att köpa lägenhet om allt går rätt och fungerar. Det här var dock bara en "testrunda" för att få lite bättre koll på hur priserna ligger och vilka områden som verkar trevliga att bo i.
 
Vi var faktiskt på en visning på en stor 1:a som jag verkligen skulle velat ha. Den lägenheten var så fin och låg riktigt bra till också. Den hade passat mig perfekt! Men men, det kommer säkert ta otroligt lång tid innan jag hittar något, haha! Att skaffa boende i Sthlm är ju inte det lättaste...
 
 
#1 - - Jinx:

Åh, lycka till med lägenhetsvisningarna! :) Håller tummarna att du inte behöver vänta för länge på en!

#2 - - Matilda:

Åh vad kul! ^^ Hoppas du inte behöver vänta för länge för att få en!

#3 - - Anonym:

Mitt tips är att köpa minst en tvåa, du vet aldrig när och om du vill bo med någon. Tänkt dig ett ställe du ska kunna ha en låång stund och en framtid i :)

#4 - - Anonym:

Mitt tips är att köpa minst en tvåa, du vet aldrig när och om du vill bo med någon. Tänkt dig ett ställe du ska kunna ha en låång stund och en framtid i :)

#5 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Jag håller med Anonym. Har du råd att köpa en 2:a så gör det! Jag har bott i min 1:a på 33 kvm i över 5 år nu. Det är en hyresrätt och min sambo flyttade in ca 1 år efter att jag bott här ensam och vi har även Bonzo. Nu vill vi köpa en 2:a men det är så dyrt! Så ha du råd så skulle jag verkligen rekommendera en 2:a men du gör naturligtvis som du vill :)

#6 - - E L I N:

Åh vad roligt, hoppas du hittar något snart! Kul med ett helt eget ställe! :)

#7 - - HEDAN:

Håller verkligen med om att det är spännande att kolla på nytt boende, jag kollade på ett hus med min familj bara häromdan (det är alltid bra att hålla ögonen uppe) som var hur mysigt som helst. Tyvärr fanns det några rättså avgörande problem med huset, so no :(

Hoppas att du hittar nån annan bra lägenhet som liknar den där ettan då! Good luck :D

#8 - - Hanna :3:

Guuuud va kul att du flyttar till en egen lägenhet! Längtar tills jag flyttar :D Hoppas du hittar någon bra!

#9 - - Gabriella:

Åh detta lägenhetssökandet.. Jag och sambon är i så stort behov av att hitta en lägenhet eftersom vårat kontrakt på den vi bor i nu går ut ganska snart.. Vi har sökt och sökt i flera månader utan resultat.. Om man ändå hade råd med en köplägenhet, det vore en dröm!
Jag förstår inte varför det ska vara så himla svårt att få tag på lägenheter i Stockholm!
Jag är rädd för att stå en dag och kontraktet har gått ut och vi inte hittat någon lägenhet. :(

Lycka till, hoppas du hittar något bra boende till slut och att du trivs! :)

#10 - - Emiza:

vad kul :D

#11 - - a n n i k a:

Lycka till! :D

#12 - - matilda ♥:

Gud vad kul!! lycka till med letandet fina du! <3

#13 - - nejja:

men shitt vad kul! :D älskar å gå och kolla på visningar. så spännande å se hur andra har inrett sina lägenheter osv :)

#14 - - Vicktoza:

Men gud vad kul! :D
Ska bli spännande att följa med dig på ett nytt äventyr. :D
Lycka till <3

#15 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Åh lycka till med letandet! :D

#16 - - Clara:

Vad roligt och mysigt att gå runt på lägenhetsvisningar! Jag längtar massor tills jag kan flytta hemifrån och har nog drömt om det sedan jag var tio år gammal. Att få inreda allt på sitt egna vis, ha ett fullproppat skafferi med vegansk mat och framförallt att kunna bestämma allting själv. Lycka till med letandet, hoppas du hittar något toppenbra!

Till top