Ont i halsen

 
Jag och mamma har precis kommit hem efter att ha sett London has fallen på bio. Den var riktigt bra faktiskt! Jag rekommenderar er att se den om ni gillar lite action. Och så är det bra skådespelare med också!
 
En annan "kul" sak som har hänt är att jag har fått svinont i halsen och känner mig hängig. Usch. Jag har inte tid att bli sjuk just nu! Förhoppningsvis bryter det inte ut och att jag kanske bara får ha ont i halsen i några dagar. Hoppas! Nu ska jag i alla fall ta och vila lite. Jag känner mig inte alls pigg :/ 
 
 
#1 - - Yohanna af Skovde:

Hoppas du blir osjuk! Krya på dig! (i förebyggande syfte)

#2 - - HEDAN:

Aah, vi matchar! Jag såg också på bio häromdan (När Marnie var där) och har också ont i halsen (the flu). Skrev precis ett inlägg om det också, IT MUST BE DESTINY

#3 - - Huhu en anonym:

Kanske du borde gå och kolla upp dina nippels? Blev lite orolig nu då jag såg hur illa det gick för kammi då hennes bröst blev infekterade. Bätrre att kolla upp i förtid än att du inte skulle få ha kvar dina piercingar mera. :)
Krya!

#4 - - Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -:

HAHA! Den bilden... åh, så sann!
Men gällande förkylningen så usch.. Håller tummarna för att det stannar där och att du snart mår bättre :)

#5 - - Matilda:

Hoppas du mår bättre snart och att det inte håller i sig!

#6 - - Eawysims:

Hoppas du mår bättre snart!

#7 - - Fillelutten:

Jag och mina kompisar var på samma bio, tyvärr så var ingen av oss modiga nog att säga hej men vi såg dig i alla fall, teehee.
Hoppas verkligen att ingen feber eller förkylning bryter ut... Det är nog det värsta om det hänger kvar länge...

Till top