Ont i mina nipples...

Ja.. hur ska jag starta inlägget? Först kan jag börja med att berätta att min mobil är på lagning, eller ja, jag väntar på en ny ersättningsmobil då min inte gick att laga. Varför? Jo för att min mobil var tydligen böjd mindre än 1 mm och därför ansåg apple att det var onödigt att laga. Så istället för att få betala ca 500-900 kr för en reparation måste jag nu köpa en ersättningsmobil eller vad man ska kalla det, för ca 3.500 kr... SÅ HIMLA IRRITERANDE! Och allt pga att mobilen hade böjt sig lite mindre än 1 mm. Jag som har vart jätteförsiktig med den och inte tappat den i marken, jag har också använt mobilskal som både skyddar fram och baksidan. Men nej, ändå har den lyckats böja sig på något sätt och då anser dom att den inte går att laga.
 
Jag var liksom tvungen att köpa en ersättningsmobil för bara 3 månader sedan... och var då också tvungen att betala 3.500 kr. Fan vad pengarna går åt! Men förra gången var det faktiskt mitt fel att den gick sönder. Den här gången la den bara av av sig själv utan att jag hade gjort något. Uuuuh.
 
Hur är livet annars då? Well... mina nipple piercingar är infekterade. Ända sedan jag fastnade med ena piercingen i tröjan och råkade slita ut den så har jag haft ganska ont i bröstvårtan, såklart, haha. Men nu har den börjat vara och blöda och det har "spridit" sig till den andra också. Så nu är jag tillbaka med att tvätta piercingarna med saltlösning och hoppas på att det hjälper! Det har dock gått 4 dagar och det är knappt någon skillnad och jag vill verkligen inte ta ut dem... They are my babies, haha!
 
 
#1 - - Sofia:

hoppas det läker snart! :))

#2 - - Korven:

På min kompis iPhone 6 gick skärmen sönder och telefonen blev böjd men hennes gick att laga men hon gjorde det inte hos apple men efter dom hade gjort det så ville skärmen inte sitta helt på plats och sen när jag skulle kolla på den så märkte jag att det bara satt en skruv nere vid laddningshålet när det egentligen ska vara två. Så jag tror nog att det är bäst att betala lite mer så att det inte blir krångel med den efteråt.

#3 - - Eawysims:

Synd det där med mobilen, 1 mm låter ju som att det inte borde göra någon skillnad. Hoppas att det löser sig med dina piercingar också!

#4 - - Freja:

Att ta ut en piercing man egentligen vill ha är något av det värsta. Min helix blev infekterad för ca 2 år sedan och fick då tyvärr ta ut den. Infektionen försvann efter någon vecka. Men pga att piercingen sitter i brosket så läker inte den igen, bara skinnet. Så jag lyckades på igenom smycket igen och min helix och mått helt ok sen dess!

#5 - - Jasmine:

Jag tipsar verkligen om att du går och kollar dina nipples. Gå till CALM Bodymodification som ligger på Hornsgatan på söder. De är BÄST. Du piercade dig ju i London, mdn det går bra ändå att gå dit. Ert tips, verkligen! De har flera års erarenheter och är jättemysiga!

#6 - - julia:

hojjja :( hoppas det bara inte händer samma sak för dig som hände för Kammi ( https://www.youtube.com/watch?v=5rf5Poo9BkU & https://www.youtube.com/watch?v=uhn-LvbQATM ) kraammm! eller half kram så att du inte får ont i brösten :D (förlåt om du tog skämtet elakt!) :)

#7 - - Anonym:

Jag får höra massor av liknande historier från andra med iPhones. Bästa lösningen vore att byta till en android istället. Jag själv gjorde det valet för något år sedan och ångrar mig inte för en sekund

#8 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

tejpa fast en kompress med saltlösning på natten, de rädda min navelpiercing

#9 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Hoppas det blir bättre med dina nipples :( Snälla gå och kolla de annars om det inte blir bättre, precis som en kommenterade lite högre upp hände samma sak Kammi!

#10 - - Anonym:

Många säger ju att man absolut inte ska tvätta piercingar med spritlösning men det är seriöst det enda som verkligen funkar när man fått en värre infektion... Jag har gjort det på min navelpiercing för hade jättetrassel med den. Alla sa ta ut den men efter ~en vecka så var den läkt. Det torkar ju ut hysteriskt men det blir bättre med spritlösning efter några dagar :) så tycker inte du ska ta ut dem utan att pröva spritlösning först :)

Till top