Packar för fullt!

 
Hej på er! Jag vet att uppdateringen på bloggen inte har vart den bästa den senaste veckan. Jag kämpar som sagt fortfarande mot min depression och den här veckan var inte rolig. Men nu börjar det vända igen!
 
Idag har jag vart iväg på lite fler lägenhetsvisningar vilket är kul! Det som inte är så kul är priserna, haha. Känns ju aldrig som att man kommer hitta något. Eller om man hittar något är det säkert någon annan som hinner före. Hur som helst, just nu håller jag på att packa upp och packa ner mitt rum. När jag flyttade till London så la jag ner en del saker i källaren. Nu har jag packat upp det och har rensat! Jag kommer skänka lite kläder till välgörenhet och så kommer jag även sälja lite kläder på min bloppis. Jag hade ingen aning om att jag ägde så mycket kläder och skit... haha!
 
 
#1 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Skönt att du fått rensa och hoppas att du mår bättre snart :)

#2 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Skönt att det börjar vända! Hoppas att du kommer må bättre snart <3

#3 - - Ewelina:

Hoppas du mår bättre snart <3

#4 - - Sofia:

skickar massa styrkekramar till dig!! och duktig du är som rensar <3333

#5 - - Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -:

Kämpa på!! Förhoppningsvis mår du snart bättre <3
Vet hur tufft det är med lägenhet i storstan dock. Jag lyckades efter många om och men få tag i ett litet hus strax utanför centrum i Göteborg som jag kan hyra tills jag har råd att köpa något. För priserna på en bostad här är fan sjuka :s

Till top