Silver Play Button!

 
Nu ÄNTLIGEN har jag fått hem min Silver Play Button från YouTube för att jag nådde 100,000 följare! Jag har väntat på den här i en evighet! Jag bodde som sagt i London när jag nådde 100,000 följare, och när man når den siffran får man en notis på sin kanal att man har ett "pris" att hämta ut. Så man skriver in sin adress och sedan tar det 6-12 veckor innan denna kommer på posten.
 
MEN dessa skickas med UPS som är världens sämsta företag någonsin. Fyfan vad jag hatar dom. Jag hade skrivit in min brittiska adress, lämnat mitt brittiska mobilnummer samt min mailadress så att de kunde få tag på mig när det skulle leverera paketet. De kan inte lämna in den på ett postkontor då man måste skriva under för att få ut paketet. Dom levererade ALDRIG paketet till mig. Jag var hemma hela tiden och jobbade. Jag hade hört om det hade knackat på dörren. Istället anklagade dom mig för att inte vara hemma och inte svara när dom ringde. Jag hade aldrig fått ett samtal från dem och ja, jag hade skrivit in rätt nummer. Dom varken ringde, mailade eller kom till mitt hem för att leverera paketet. Jag satt med dom i telefon flera gånger och frågade varför dom anklagade mig för dessa saker när de inte ens var sanna.
 
Så tillslut när jag skulle ringa ytterligare en gång för att fråga vart fan paketet var så sa dom att jag inte hade vart hemma när de skulle leverera och att dom hade skickat tillbaka paketet för att förstöras. Så dom kastade och FÖRSTÖRDE mitt paket. Jävla idioter! Och jag var så ledsen över att jag aldrig någonsin skulle få min silver play button bara för att postföretaget var dumma i huvudet.
 
Men när jag sedan flyttade hem till Sverige igen och berättade detta för United Screens så fixade dom en ny åt mig! Och nu är den äntligen här. Åååh som jag har längtat! Det här betyder verkligen mycket för mig! Tack till alla er som följer mig, som stöttar mig i det jag gör och som tycker om det jag gör. Utan er hade jag aldrig kunnat nå 100,000 följare ♥
 
 
#1 - - Katrin:

Herregud vad jag känner igen detta med UPS!!! Jag och min kompis väntade på klädleverans när vi drev vårt företag och såg snubben komma med lastbilen. Han gick ur, vi gick ner för att möta, vi ser att han ställer sig och kollar på portdörren, ser att det är kod, vänder och går tillbaka till bilen, vi är nu ute och ca 5m bakom honom och vi tror såklart att han ska gå och hämta paketet och sen ringa/knacka på. Istället åker han bara iväg och sen säger de att vi inte var hemma?????? UGHHH blir så trött.

#2 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Grattis Moa! Jag har också dålig erfarenhet av UPS :(

#3 - - Sofia:

bra att du äntligen fått den!!! ^^

#4 - - Eawysims:

Grattis! Har också varit med om krångel med UPS men för mig löste de sig i slutändan.

#5 - - Ann Kristin :

Gratulerer så mye! :)

#6 - - Anonym:

Grattis! ^^
Det låter som ett otroligt dåligt företag..

#7 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Men usch så dåligt postföretag, hur kan man ens förstöra och kasta någons paket? :/ Otroligt bra av United Screens att fixa en ny till dig, för det är ju verkligen något man vill ha!

#8 - - Yohanna af Skovde:

Vad kul att äntligen få dem! :)

#9 - - Angelica:

Grattis Moa!
Tkr verkligen du förtjänar tavlan, du gör asbra videos och har sjukt bra stil o jättefint hår! Du väljer alltid bästa färgerna och blir så avundsjuk hah, men du förtjänar det! Kraam

Till top