LOVE MY HAIR

 
Alltså ja. Jag älskar mitt hår! Är så himla nöjd med färgerna! Den lila (som ser ut som blå på bild haha) färgar av sig lite. När jag stylar håret så blir mina händer lila. Det problemet hade jag när jag hade rött hår nu senast också. Jag hoppas att det är för att det är nyfärgat och all färg kanske inte har sköljts ur. Annars får jag helt enkelt vänja mig igen med att få färg på händerna hela tiden, haha!
 
 
#1 - - Jackie:

Åh det är så fint med split dye hair!

Hade själv mörkgrönt och mörklila för 2 år sedan. Det var så snyggt men såååå jobbigt att ha. Att tvätta håret är pain inte ass fall om man inte vill att de ska färga av sig. Fick kolla i spegeln varje gång så benan låg rätt bak på huvudet. Dela håret och på med hårsnodd (typ som lösa pippilotter) - för att få det enklare. Sedan tvätta ena sidan och när de är klart så på med hårsnodden igen och sedan samma procedur på andra sidan. Och sen måste man torka håret på samma sätt. För sätter man ihop håret tillsammans i handduken så kan de fortfarande färga av sig.

Nä, det var riktigt jobbigt. Men verkligen super snyggt. Har flera kombinationer jag vill testa i split dye men vet verkligen inte om jag orkar.

Men verkligen as snyggt på dig! Hoppas att du inte kommer tycka det är lika jobbigt som jag tyckte, haha.

Kram!

#3 - - Sofia:

Det är super fint och coolt :) Önskar att jag vågade färga mitt hår i nått coolt :)

#4 - - Momlin Engqvist:

Alltsåå så snyggt!! Jag har just nu vitt hår med blått underhår och bara det är supersvårt att tvätta, men helt klart värt det! :D kan du inte visa hur det ser ut bakifrån? har alltid undrat om det ser bra ut bakifrån när man har tvådelat sådär haha :)

#5 - - Emily ✨:

OMG, Moa! Så fint <3 Vad snyggt det blev :D
Kram <3

#6 - - Joline:

Hej, du är min förebild! Du har fått mig att våga nya saker. Som jag har just vågat färga håret rosa, som jag aldrig skulle våga om det inte vore för dig!

#7 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Misstänker att vi kan se en ny header snart då? ;)

#8 - - SAGiE:

Gud vad snyggt! ^^

#9 - - Roxxie:

Såå snyggt :o vill också ha så, men vet inte om jag vågar :(

#10 - - Yohanna af Skovde:

Det är så sjukt snyggt! Det borde fälla lite så du slipper det mesta men om du har klet i händerna och grejar med håret så kommer du nog få lite lite. Men som sagt, det går ju att leva med :)

#11 - - Ereeka:

Snyggt!

#12 - - Matilda:

Det är magiskt fint!

#13 - - Melinda.lakanen&gmail.com:

Snyggt du rockar i alla färger lovar dig det ❤️

#14 - - Melinda.lakanen&gmail.com:

Snyggt du rockar i alla färger lovar dig det ❤️

#15 - - Yohanna Svensson:

jag har cerise färg från directions i mina toppar (dip dye) och i början de första tre månaderna så blev jag också rosa i händerna och så. Men nu efter 1,5 år med den färgen så får jag ingenting. Minns första gången jag färgade håret så blev det rosa på kudden osv, nu när det är nyfärgat blir det aldrig så. Vart typ så de första gångerna jag färgade det. Men det åker ju in i året mer för varje gång det sköljs ut och man färgar det igen på ;P Det vet du säkert redan, du föresten. Minns i en video du visade att hårspray tog bort hårfärg från saker ifall man spillde. Jag tappade massa färg på golvet på mitt rum och märkte de typ 10 min senare, jag fick panik och slängde fram rengöringsprodukter och det gick inte bort. Sen långt bak i bakhuvudet minns jag att du visat i en video för typ två års sen eller nått att hårspray tog bort, sprayade massa hårspray på det och vips så försvann det. Verkligen, TACK! i den stunden av lättnade var de enda jag ville var att skicka en stor blommbuket till dig, det tipset räddade mig 1000 hjärtslag. Tack! <3

#16 - - Yohanna Svensson:

Juste glömde säga, ÄLSKAR DIN HÅRFÄRG! har också velat ha något sånt liknande, fast svart och rosa typ. Eller svart och vitt, men är JÄTTE mörkt brun i hårfärgen naturligt så kommer inte kunna bleka det vitt :(

#17 - - Linn:

så snyggt med den kombinationen, du är så unik och vågad!

#18 - - Michaela :

Aaaas snyyyggt !! :)

#19 - - Louie:

Det är riktigt snyggt!

#20 - - HEDAN:

Vill också nån gång, men tror inte att jag kommer göra det. Jag har nämligen sidecut, så då får det väl bli att man färgar främre halvan i en färg och bakre i en anna eller nåt sånt... Du ser i alla fall jäkligt snygg ut i det! Hoppas på ny header! ;)

#21 - - Helene:

YES du valde de färgerna!! UNDERBART <3 Det blev så snyggt!!*o*

#22 - - Nemo:

Blev verkligen snyggt!
När jag själv hade lila hår så hade jag samma problem med att det färgade av sig + att det gick ur snabbt '-'

#23 - - Nettan:

Waw vad coolt :) :)


Http://nouw.com/Nettan

#24 - - Josefin:

Riktigt snyggt! :)

#25 - - Evelina:

Snyggt! <3

#26 - - Ofilia7:

Hej Moa! Det är såååå roligt att du har en ny färg på håret! Det var ett super bra vall att ta lila och rosa! det blev såå såååååååååå fint enligt mig :D

#27 - - Elin Lundgren:

Hur fint hår som helst!! (:

#28 - - gia:

Vad häftigt :) har ofta tänkt på att färga håret i någon väldigt stark färg och valsa in på jobbet:) Hahaha! Undra vad de skulle hinna säga innan de undra snällt om det går bort o tvätten på en gång! ! Och du har valt och se så snygg ut ! Så härligt.

#29 - - Kom igen Tammie:

Sjukt snyggt!!!

#30 - - Sandra - att leva med asperger, borderline och ätstörning:

Snyggt!!

#31 - - Mixamict:

https://www.pdffiller.com/jsfiller-desk17/?requestHash=fb2023c9a18f90f559276a9391a16de1c84ea92651d1001f8a86fbcebbe8dda3&et=l2f&isShareViaLink=1&projectId=594436151#66ab25a75537b4fa8f9cc7b900182fd2

Do you want be famous on tiktok? Click link above and enjoy fans and followers free! 2021 UPDATED!

tik tok hack 2021,tiktok likes 2021 free,tiktok fans 2021 free,tiktok free followers 2021,tiktok free usa hack 2021,tiktok free likes usa 2021,tiktok free followers 2021 usa,hearts free tiktok
KW:
Free Auto Followers Tik Tok 2021
How To Gain More Followers On Tiktok 2021
How To Get Free Tiktok Followers Without Downloading Apps 2021
How To Get Free Followers On Tiktok Hack 2021

Source of article:

2. https://www.purchase.edu/live/events/21400-tik-tok-video-competition

#32 - - ket:

Hi, this is Anna. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/y46swuh9

Till top