Tävling - NYX Produkter!


Som ni kanske kommer ihåg sa jag ju att jag skulle tävla ut lite smink som jag hade fått från NYX som jag inte kommer använda. Jag tänkte att det var bättre att tävla ut det än att slänga det. Man ska aldrig slänga nytt eller fungerande smink i onödan! Och ja, allt är oanvänt, jag har inte testat dessa produkter.
 
För att vara med:
♥ Skriv en kommentar om varför du skulle vilja vinna sminket.
♥ Se till att antinge följa mig på Instagram eller mina YouTube kanaler! (engelska kanalen, svenska kanalen)
 
Länkar till produkterna så att ni kan läsa mer om dem:
Baked Blush ♥ Mascarorna Liquid Lipstick
 
 
#1 - - Bea:

Hej, jag undrar vilken bloggportal du använder eller skulle rekommendera?

#2 - - My Thulin:

Jag är med, följer på instgram som myzaant vill gärna vinna, har aldrig provat så hade tyckt det var kul att få prova ett nytt märke! har hört väldigt mycket bra om det!

#3 - - yohanna:

Jag skulle vilja vinna för jag har börjat bli intresserad mer utav smink än vad jag var tidigare, använder lösögonfransar, börjat med conture (stavning) och så vidare. Jag vill gärna vinna för har aldrig testat NYX tidigare och skulle vara kul att få göra det. Jag följer dig redan på båda dina youtube kanaler :D håller tummarna!

#4 - - Anonym:

Tänker inte skriva någon cheesy roman, men jag kan säga att jag älskar deras smink och smink kan man aldrig få för mycket utav 😉
Följer dig på instagram och även din engelska youtube kanal! ✨✨

#5 - - Tea A:

Jag skulle vilja vinna sminket då jag börjar få slut på diverse produkter och dessa lockar mig väldigt mycket! :>
Jag följer dig på alla YT kanalerna och på instagram

#6 - - Elin Wermé :

Jag följer dej både på instagram och både dina youtube kanaler, och jag är med och tävlar, har aldrig testar något smink från nyx, skulle gärna vilja och vore jätte roligt att vinna ! ✌🏼️

#7 - - Linnea:

Hej!
Jag har ingen vettig anledning varför jag skulle vilja vinna och jag vill inte hitta på någon anledning som inte äns är sann.
Jag hoppas bara på att jag vinner det skulle vara roligt:)
Kram:)

#8 - - Anonym:

Hej jg följer dig på insta. Heter andymyrabbit där. Jag skulle vilja vinna maskar har aldrig testat märket. Men det skulle va kul om man vann. Har aldrig vunnit något :)

#9 - - Emma:

Jag skulle vilja vinna sminket för att Jag hade massa smink men det försvann när jag städade och ja det var det jag följer dig på båda yt kanalerna! Kramis

#10 - - Veronica:

Är med och tävlar, tycker NYX är ett jättebra märke och skulle inte skada att få testa något nytt från deras märke :) Följer dig på instagram och på båda yt kanalerna.

#11 - - Veronica:

Är med och tävlar, tycker NYX är ett jättebra märke och skulle inte skada att få testa något nytt från deras märke :) Följer dig på instagram och på båda yt kanalerna.

#12 - - Emma:

Jag har ingen anledning och jag tänker inte ljuga om någon anledning! Jag följer dig på båda yt kanalerna.

#13 - - Zahra:

Hej Moa!
Jag är med! Jag vill vinna eftersom jag har aldrig sminkat mig förut, tyckte att det är dags för mig att sminka mig lite i ansiktet. Jag vill ju så klart se fin ut tror inte att någon inte vill lägga smink för att se fin ut. Min kille har alltid sagt att han vill se mig med smink för han vet att jag kommer se fin ut med smink. Men jag har aldrig testat på och lägga och har dessutom ingen smink, det är därför jag vill vinna denna tävling och håller tummarna.
Jag har prenumererat på din engelska och svenska youtube kanal.

#14 - - Mathilda Henriksson:

Åh vad roligt! Följer dig på youtube sen långt tillbaka! Jag skulle supergärna vilja vinna för att jag endast testat ett puder och ett läppglans från nyx sedan innan och jag tycker att det skulle vara superroligt att få testa lite andra produkter därifrån också! :D

#15 - - Ayah Jebur :

Skulle vilja vinna sminket eftersom att jag är intresserad av smink och tyckte att produkterna var snygga och har hört bra om nyx, plus att jag behöver en ny bluser haha! Btw följer dig både i instagram (älskar ditt feed!!) och dina både kanaler!! Ha det bra Moa!!

#16 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

La till dig på insta och följer dig redan på dina youtube kanaler ;)

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar smink! Jag gör en massa tutorials på min youtube kanal och jag gör många videos där jag testar smink jag aldrig provat för första gången och eftersom att jag aldrig testat sminket på bilden så hade det blivit perfekt för en video ;D

#17 - - Jennifer:

Jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig testat några producter från nyx :3

Jag har altid velat testa dom, jag äger inte så mycket smink men det jag äger börjar ta slut. Så jag tänkte vrf inte vara med och delta ;)

(jag följer dig på både insta och alla dina kanaler på yt) Lycka till allihop, ha det så bra.


#18 - - Elin:

Hej hej!
Har ingen vettig anledning, tycker bara att NYX produkter är riktigt bra och skulle vilja testa deras liquid lipstick men också mascarorna!
Kram och puss! Följer dig överallt så jag inte missar något, mitt namn på instagram är @elinbjorkstrom_privat. (:

#19 - - Ronja/Sam:

För att jag älskar deras smink, och jag skulle jättegärna vilja vinna något utav dig såklart c;
Jag vill också ha en bra mascara och läppstift, alltså så behöver jag inte en blush lika mycket men det gör såklart inget för mig, men iallafall så har jag ingen bra mascara som inte klumpar sig eller är gammal och samma med läppstift.
Puss c:

#20 - - a n n i k a:

Jag skulle vilja vinna eftersom jag har börjat prova på icke djurtestade produkter. Så jag försöker hitta nya favoriter och produkter som funkar för mig. Bl.a. så har min blush precis tagit slut. Har under en längre tid varit intresserad av att få prova på NYX!

Jag följder dig redan på Instagram heter Fluffyanny :)

#21 - - SAGiE:

Hej! Jag skulle jättegärna vinna för att jag gärna vill testa Nyx produkter fast jag brukar aldrig ha orken till att ta tag i att beställa något därifrån.
Det skulle även vara superkul att testa mascara som inte är svart till lite annorlunda sminkningar.
Det skulle t.ex. passa perfekt till mina lila lösögonfransar med den lila mascaran ^^

Jag följer både din instagram och prenumererar på båda dina kanaler! ^^

#22 - - M':

Jag är med för jag gillar verkligen NYX´s produkter. Jag har använd dem i ett år nu. Och jag är så himla nöjd med resultatet. Jag skulle hemsk vilja gärna använda deras mascaror nu.

Insta: miss.m.garcia

#23 - - Jessica:

Jag skulle vilja vinna då jag inte har mycket pengar och har smink som en hobby! Haha dom matchar inte..vet :P Jag tycker mycket om NYX och dessa lockar mitt estetiska öga väldigt!

#24 - - Amanda:

Halloj! Först o främst, awesome blogg och en fantastisk Youtubekanal! 👊
Är gärna med och tävlar om sminket då jag använder NYX dagligen och älskar deras produkter. Följer dig på instagram - aliindh. Tack för denna chans! Kram

#25 - - fridanygard.blo.gg:

Jag pluggar till engelsklärare på gymnasiet (6 års utbildning) så har inte råd med fancy smink (ok jo det har jag, men lägger hellre pengar på kurslitteratur, kattmat och Pukka-te (testa!)).
Hur ska jag kunna lära upp dagens ungdom om jag inte har fancy smink? Jag vet inte.
Dessutom tror jag det kommer passa finfint med mitt rosa-blå hår!

Följer dig på insta och på YT, såklart!

#26 - - Nathalie:

Jag är med eftersom att jag på senare tid börjat använda smink för att uttrycka mig. Exempelvis använder jag läppstift i alla möjliga färger (ex. lila, blått, svart) och det verkar ännu mer spännande för mig att även kunna leka med färggranna mascaror. dessutom börjar jag tycka om märket nyx mer och mer och har länge funderat på att prova mer av deras produkter.

Jag följer dig på instagram samt din engelska youtube kanal. Hoppas du har det bra, kram! :)

#27 - - tora:

följer dig överallt:) anledning till att jag vill vinna? allt ser såå fint ut och NYX testar ju inte på djur<333

#28 - - Yohanna af Skovde:

OMG! Jag är med! Följer på instagram. Jag har aldrig testat något smink från Nyx men hört bra grejer om det. Blev dessutom ännu mer gldare i det sedan jag läste ditt inlägg om att det gör snälla och bra grejer. Sedan älskar jag färg också, har svart hår så vore grymt att hotta upp det lite så jag inte blir en tråkmamma :) (OBS! inget fel med mammor utan smink men själv gillar jag färg bättre)

#29 - - Wilma Johansson:

Jag skulle vilja vinna sminket eftersom att smink är fucking dyrt och så är jag nyfiken på liquid lipstick :* följer dig på alla möjliga medier

#30 - - Ebba:

Hej!
Varför jag vill vinna?: ja kände att det behövdes komma lite färg i mitt ansikte någon gång. Och någon gång måste ju det ske😉😁❤️👌🏻

#31 - - Malin:

Jag är med för att jag inte har råd med sådär fancy smink för att jag pluggar just nu men skulle verkligen vilja använda vettiga produkter dels för min hy/mina läppars/ögons skull och mestadels för att det känns bättre att ha "cruelty free" produkter men som sagt... det där med pengar... Just nu använder jag endast budget-smink från t.ex. ICA, Klippet och vissa saker från H&M... Så det skulle vara helt amazing att vinna dessa saker från NYX! <3
Följer båda dina youtube-kanaler! ^^

#32 - - Saga:

Följer din instagram och dina youtube kanaler sen ett tag tillbaka!
Min anledning till att vinna är min passion för smink trots mina allergier. NYX är ett av få märken som inte ger mig utslag och allergiska reaktioner.

#33 - - Vendela:

Hellu Moa!
Jag följer dig redan och jag själv heter: vendelaa.a på instagram! :)
Jag ärv17, snart 18, och smink är verkligen ett av mina största intressen (och tidsfördriv ;) och dessutom något som jag verkligen använder för att uttrycka min stil så det hade ju såklart vart jävligt kul att vinna lixom haha👍 läste om sminket och det verkar väldigt bra, har ett läppglans sedan innan därifrån (ett lila😱) som är så jävla snyggt!!!! Hoppas iaf du mår bättre nu, du duger precis som du är❤️ ily

#34 - - Ejstrid:

Jag är med i tävlingen och prenumererar på båda dina youtubekanaler. Har även besökt din blogg nästan dagligen de närmaste tre åren. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar smink, att testa mig fram och lära mig mer om de. Jag ser smink som en konstform och de skulle vara jättekul att få använda mig av färgade mascaror och skapa nya typer av sminkningar med dem. Det viktigaste för mig när jag sminkar mig är att få mig själv att tycka om de jag ser i spegeln och känna mig snygg. Jag bryr mig inte om någon annan inte tycker det för självkänslan det ger mig är ovärderlig. Därför skulle jag vilja vinna. Kram!

#35 - - Jessie:

Jag skulle vilja vinna för att jag har jätte länge velat testa nyx. Och för att jag älskar smink och testa mig fram med det. Jag följer dig på instagram ( jessie.h )

#36 - - Carolina Billros :

Jag följer dej på youtube och Instagram. Jag är med i denna tävling för att jag aldrig testat NYX produkter innan och det skulle vara väldigt najs å testa plus att mitt rouge är slut så behöver ett nytt. Kram

#37 - - Carolina Billros :

Jag följer dej på youtube och Instagram. Jag är med i denna tävling för att jag aldrig testat NYX produkter innan och det skulle vara väldigt najs å testa plus att mitt rouge är slut så behöver ett nytt. Kram

#38 - - Lotta:

Jag är med! följer dig på instagram och båda dina youtube kanaler. :)
Jag skulle jätte gärna vinna detta då jag börjar mitt första jobb IDAG och har knappt nå användbart smink som jag kan ha när jag jobbar. Kram!

#39 - - Frida Elmgren:

Hej hej!

Jag har själv aldrig provat NYX produkter så det skulle vara kul att få prova något nytt samt att min tonårsdotter har en förmåga att sno mitt smink så kanske jag får behålla detta ;) Jag följer dig på instagram i namnet fridaelmgren.

Hälsningar Frida

#40 - - Sarah:

Super bra med giveaways!

nouw.com/ankisar

Super bra blogg om ankor

#41 - - Ida:

Hej Moa jag följer dig både på insta och youtube jag är ett stort fan av dig och jag tycker det är jätte roligt att sminka sig. Jag använder inte smink på vardagar men jag tycker det är roligt att försöka sminka sig;)

#42 - - Liv Widman:

Jag skulle vilja vinna därför att smink får mig att känna mig levande. Jag förstår att det låter tråkigt, att jag behöver smink för att känna mig mer nöjd med mig själv framför andra, men jag är så glad att det faktiskt finns. Att det finns hjälpmedel fram tills den dagen då jag känner att jag inte längre behöver det. Dessutom så är ett klick färg aldrig fel för att pigga upp dagen! :)

#43 - - Ingela:

Jag älskar färg och dom där färgerna var ju bara för snygga! Hoppas jag vinner, jag behöver mer färg i mitt liv :)

#44 - - Dane:

Önskar att jag vann dehär produkterna för att jag på sistone försökt "hitta mig själv" efter att ha varit sjukskriven med depression i över ett år. Lite färg kan ju bara göra vardagen bätre ;) Dessutom har jag älskat de andra NYX-produkter jag testat!
Följer dig på alla tre ställen du nämnde också! (tweed0saurus på IG, aspychogirl på youtube!)

#45 - - Frida :

Har alltid velat testat smink från NYX, eftersom dom inte testar på djur och för att det är ett relativt billigt märke. Som 13 åring har man ju inte riktigt sååå mycket pengar💕

#46 - - Minna Svensson:

Jag skulle så gärna vilja vinna detta smink, eftersom jag nyligen blivit väldigt intresserad av smink. Det är svårt att komma igång med det just eftersom jag inte har så mycket smink hemma. Och det skulle vara så bra att vinna också eftersom smink är rätt dyrt så att köpa allt smink som man behöver på än gång är ganska svårt! Hoppas du läser detta och jag hoppas att jag vinner så jag kan satsa på min hobby. :)

#47 - - Kajsa:

Jag följer redan dig på instagram och dina youtube-kanaler :) Jag skulle gärna vilja vinna sminket eftersom jag har hört mycket positiva saker om NYX produkter, men jag har inte haft möjligheten att testa dom.

#48 - - Jennifer:

Hade mer än gärna velat testa på de färgade mascarorna, smink får man nog aldrig nog utav och det är väldigt kul att experimentera!

Följer dig på insta (jenngoesbananas) och på youtube, hur kan man låta bli!? 🙂

#49 - - Selma:

Följer dig på youtube sedan låååångt tillbaka, jag vill verkligen vinna för att jag har tänkt att köpa lime crime läppstift(endast för färgen xD <3) Men dom är verkligen jätte dyra. Håller tummar och tår att jag vinner!

#50 - - Clara Brodén:

Jag skulle vilja vinna dom här produkterna för att jag har inte så mycket NYX smink, och jag skulle verkligen vilja vinna dom här så att jag kan testa ut NYX mer!:)

#51 - - Maddi:

jag är med! följer redan båda Youtube kanalerna och din Instagram! varför just jag vill vinna är det för att jag har aldrig testat nyx och jag är först gången med i din tävling!

ps. du är grym

#52 - - Agnes:

Jag skulle vilja vinna eftersom det alltid är kul att testa nytt smink och hört mycket bra om NYX från olika youtubers och bloggare(ex dig haha).
Följer dig redan på ig och youtube:)

#53 - - crina d:

wow

#54 - - alva:

Hej!
Jag och min lila syster satt och kollade på ett youtube klipp där dom prövade mascarorna och hon älskade dom men dom går inte att köpa i Umeå så hon blev ledsen. Så jag skulle jätte gärna vilja vinna dom så att jag kan ge dom till henne.❤️

#55 - - Gryysan :

Hej, jag följer dig på instagram och skulle vilja vinna för att det skulle vara jätte kul om jag kunde ge det till min tjej som typ alla hjärtans dag present (fast i efterskott) puss❤

#56 - - Anonym:

Jag har aldrig vunnit något och har nästan inget smink det vore as grymt att vinna

#57 - - Felicia:

Jag har aldrig vunnit något och har nästan inget smink det vore asgrymt att vinna min instagram är feliciaswag18

#58 - -

Ojj vad fina priser! Jag följer dig på Instagram,Twitter,youtube och jag har en fp till dig! Jag har vagt en i MurderessArmy sen du hade 4000 prenumeranter! Det skulle ha vart jättekul att vinna för dom där färgena är GOALS! Puss ha en fortsatt bra dag❤️

#59 - - Anonym:

Jag vill vinna för jag gillar smink och dem är inte tästade på djur. Jag vill testa mascaran

#60 - - Natalie Isabella :

Hej! Jag vill vinna för att jag älskar smink och vill alltid testa på nytt, jag är en makeup artist och jag har oftast inte råd att köpa och prova på nytt, köper oftast bara det nödvändigaste till mitt kit :/, pengar är det som håller mig tillbaka från att utveckla mina kunskaper ! Puss vi hörs

#61 - - Kramie:

Jag skulle vilja vinna för att jag har alltid gillat och sminkat mig själv har jag lite smink inte så mycket tycker ja.Jag ser smink som en konstform och de skulle vara jättekul att få använda mig av färgade mascaror och skapa nya typer av sminkningar med dem. Det viktigaste för mig när jag sminkar mig är att få mig själv att tycka om de jag ser i spegeln och känna mig snygg. Jag bryr mig inte om någon annan inte tycker det för självkänslan det ger mig är ovärderlig. Därför skulle jag vilja vinna.

Jag följer dig på Instagram ps jag heter kramiese på instagram
Och på Båda dina svenska och engelska kanaler jag heter Kramie på you tube Kram!

#62 - - Jag älskar smink men har inte någonproduktfrån nyx och har länge velat testa det.:

Jag älskar smink men har inget någon produkt från just nyx och har länge velat testa just nyx för jag har hört mycket bra om de.

#63 - - Jag älskar smink men har inte någonproduktfrån nyx och har länge velat testa det.:

Jag älskar smink men har inget någon produkt från just nyx och har länge velat testa just nyx för jag har hört mycket bra om de.

#64 - - Jag älskar smink men har inte någonproduktfrån nyx och har länge velat testa det.:

Jag älskar smink men har inget någon produkt från just nyx och har länge velat testa just nyx för jag har hört mycket bra om de.

#65 - - Jag älskar smink men har inte någonproduktfrån nyx och har länge velat testa det.:

Jag älskar smink men har inget någon produkt från just nyx och har länge velat testa just nyx för jag har hört mycket bra om de.

#66 - - Jag älskar smink men har inte någonproduktfrån nyx och har länge velat testa det.:

Jag älskar smink men har inget någon produkt från just nyx och har länge velat testa just nyx för jag har hört mycket bra om de.

#67 - - Anonym:

Jag följer dig på både instagram och Youtube. Jag skulle vilja vinna eftersom jag har börjat att sminka mig lite (som olika personer och lite "galna" sminkningar). Detta skulle vara jättebra eftersom jag får möjlighet att göra så mycket mer! (Speciellt med tanke på maskarorna!😂 Älskar dem!💟💟)

#68 - -

Jag skulle vilja vinna efter som att jag vill höra världen och Sverige mer färgglad och då passarju det perfekt

#69 - -

Jag skulle vilja vinna efter som att jag vill höra världen och Sverige mer färgglad och då passarju det perfekt

#70 - - Anonym:

Jag har inget från nyx och har hört att det ska vara väldigt bra och jag har ingen nyx affärer här där jag bor men hade varit kul och testa.

#71 - - Anonym:

Jag har inget från nyx och har hört att det ska vara väldigt bra och jag har ingen nyx affärer här där jag bor men hade varit kul och testa.

#72 - - Anonym:

Jag har inget från nyx och har hört att det ska vara väldigt bra och jag har ingen nyx affärer här där jag bor men hade varit kul och testa.

#73 - - Anonym:

Jag gillar smink men har inte råd med allt så jag vill gärna va med och tävla jag följer dig på instagram och Youtube på dina båda kanaler

#74 - - Anonym:

Jag...neej'alla skriver jag i början av kommentaren så nu börjar vi om.......

Hej!jag vill superdupergärna ha sminket för...följande...
•jag vill börja med smink
•du har nuddar vid det😍
•det är väldigt fint med smink
•för att du är bäst
•jag har aldrig testat nyx

ÖVRIGT,💎
•jag hoppas att jag vinner
•jag hoppas verkligen att jag vinner
•jag hoppas så in i helvete att jag vinner!!!!
•jag hoppas att jag vinner så himla mycke!!!
•följer dig på insta och youtube🦄
•ånej!!!detta är sista punkten😞,då måste man ju ha ett riktigt bra slut,jag tycker en punkt blir bra.

#75 - - Hej:

Jag vill vinna sminket för att det är roligt att sminka sig o jag har aldrig testat NYX förut så det kke blir roligt😻💯

#76 - - Hej:

Jag vill vinna sminket för att det är roligt att sminka sig o jag har aldrig testat NYX förut så det kke blir roligt😻💯

#77 - - Maggie:

(Hopelesspervert @instagram)
För att jag har en stark personlighet och försöker visa det genom ex, smink, hår och kläder.
Deltar i tävlingen då jag tyvärr inte har råd att köpa eget! :s

#78 - - Anna:

Jag är med!
Skulle vilja vinna eftersom de flesta av produkterna inte är något jag normalt skulle köpa till mig själv, därför hade det varit kul att vinna och få testa dessa produkter! 😊

#79 - - ALICE :

Jag har inget direkt bra smink och skulle behöva ha mer och bättre❤ och det var ju tre maskaror så tänkte att om jag vann kunde ge 2 utav dom till kompisar ❤

Det skulle vara kul att få lite bra smink, och vinna något från dig❤ och så har jag inte råd att köpa eget❤

#80 - - Matilda:

Jag skulle vilja vinna för att dels testa märket nyx, jag har hört mycket bra om nyx och det hade varit kul att testa det själv och det hade varit så jävlar kul att vinna iom att det är en blå mascara det är ju så jävlar snyggt och coolt rent ut sagt. Grymt pussar och griskramisar// Matilda

#81 - - Myzan myran:

Jag vill verkligen vinna för jag älskar nyx och har inte så jätte många saker i från nyx och det skulle vara så kul att få testa nya saker från nyx!

#82 - - Tjoffsans:

Jag följer dig på dina båda kanaler på Youtube och på instagram!
Varför jag ska vinnan? Som student har man inte störta budgeten vilket gör att man inte kan testa nya sminkprodukter och märken, har länge velat testa nyx! Vem älskar inte färg ;D

#83 - -

Hej! Jag skulle vilja vinna sminket för jag älskar nyx och jag skulle vilja ha några bra produkter eftersom jag inte har något speciellt bra smink just nu!:)
Men det skulle vara super kul att vinna!
Följer dig på instagram och alla dina yt kanaler!!
Xoxo

#84 - - Elvis:

Jag vill så gärna ha det för att jag har inge smink😢

#85 - - Anonym:

Jag vill vinna för att jag har inte råd med smink har bara jätte lite smink och de är jätte dåligt så skulle bli skit glad om jag vann

#86 - -

ej! Jag skulle vilja vinna sminket för jag älskar nyx och jag skulle vilja ha några bra produkter eftersom jag inte har något speciellt bra smink just nu!:) Men det skulle vara super kul att vinna! Följer dig på instagram och alla dina yt kanaler!! Xoxo

#87 - -

ej! Jag skulle vilja vinna sminket för jag älskar nyx och jag skulle vilja ha några bra produkter eftersom jag inte har något speciellt bra smink just nu!:) Men det skulle vara super kul att vinna! Följer dig på instagram och alla dina yt kanaler!! Xoxo

#88 - -


Jag är nr 83, blev min kommentar anonym? Det står inte mitt namn vid kommentaren så jag undrade om den blev anonym :)

#89 - -


Jag är nr 83, blev min kommentar anonym? Det står inte mitt namn vid kommentaren så jag undrade om den blev anonym :)

#90 - - Emma olsson:

Jag vill vinna för att jag inte råd med smink och de jag har nu är ba skit så skulle bli jätte glad om jag vann och jag har hört att nyx är bra smink

#91 - - Alice (spralicen):

Hej Moa!
jag skulle jätte gärna vinna sminket eftersom att jag skulle ge det till min kusin för hon Älskar smink (det gör jag också). Jag skulle ge sminket till min kusin för att hon är snäll och underbar precis som du Moa! 😘❤️

#92 - - Nea :

Jag skulle vilja testa deras produkter eftersom jag aldrig gjort det tidige och det är ju alltid roligt med lite nytt smink. Älskar dina videos och sluta aldrig med det du gör❤️😊

#93 - - Michaela :

Med detta smink kan jag skina, så hoppas verkligen att dessa blir mina.
Med färg och glamour kan man göra mycke', därför skriver jag detta stycke.
Nu är jag för fantasilös för att rimma, hoppas jag inner genom att säga "komigen jag vill glimma!" :D

Följer på Instagram (thesmalltowngal) och båda youtubekanalerna (Michaela Söderholtz) :)

#94 - - Idah :

Jag följer dig både på insta och på youtubr, till med båda kanalerna. Jag hadr gärna viljat vinna någon av dessa produkter för jag älskar smink och vill väldigt mycket prova nya produkter :)

#95 - - Pamela:

Jag vill vinna är för jag älskar dig så himla mycket.

#96 - - sara:

hej, jag har aldrig provat på NYX och det skulle jag gärna vilja. Jag har hört att det ska vara bra och vill testa men dock har jag inte tillräckligt med pengar så jag kan inte köpa NYX smink. Men jag e med för att jag gärna vill prova NYX.

#97 - - Anonym:

Har aldrig testat nyx och det verkar som ett bra märke!instagram: emma.holmstedt youtube: emma körsbär <3 <3

#98 - - Anonym:

Har aldrig testat nyx och det verkar som ett bra märke!instagram: emma.holmstedt youtube: emma körsbär <3 <3

#99 - - Anonym:

Har aldrig testat nyx och det verkar som ett bra märke!instagram: emma.holmstedt youtube: emma körsbär <3 <3

#100 - - Anonym:

Har aldrig testat nyx och det verkar som ett bra märke!instagram: emma.holmstedt youtube: emma körsbär <3 <3

#101 - - Anonym:

Har aldrig testat nyx och det verkar som ett bra märke!instagram: emma.holmstedt youtube: emma körsbär <3 <3

#102 - - Anonym:

Har aldrig testat nyx och det verkar som ett bra märke!instagram: emma.holmstedt youtube: emma körsbär <3 <3

#103 - - Tilde:

Jag har inte mycket smink då jag inte har pengar till det, och Jag har bara dåligt smink som faller ner, försvinner eller ja sådant, och Nyx är nog ett bra märke som jag velat testa! Ps. Du är en bra förebild! Försöker inte fjäska, men det är du faktiskt för att du är dig själv! <3

#104 - - Hanna:

Skulle vilja vinna då jag inte har några produkter från nyx men gärna skulle vilja prova det då det är många som pratar om just nyx just nu... :)

#105 - - Tova:

Jag vill vinna för att jag älskar smink. Jag gillar att testa nya produkter och har aldrig testat något från NYX så det skulle vara jätte kul att vinna:)

#106 - - Tova:

Jag glömde lämna min mailadress

#107 - - Mari:

Hej! Jag skulle gärna vinna lite smink då jag gick ut gymnasiet i somras och har sedan dess varit arbetslös. Försöker fundera ut mitt liv och har inte direkt pengar att lägga på nytt smink. Jag har aldrig testat något från NYX så det skulle vara kul. -håller tummarna- :)

#108 - - hedvig:

Jag följer dig på instagram nu jag heter heddan54 och andledningen till att jag vill vinna är för att jag inte har så mycket smink men jag skulle JÄTTE hjärna ha mer och jag har aldrig tästat NYX.💖💖💖

#109 - - Linda HolEriks:

Vilken rolig tävling. Ska in och läsa lite om produkterna bara får se om man är med sen. Använder du dessa produkter?

#110 - - Amanda:

Jag följer på både instagram och youtube! Vill vinna av den enkla anledningen till att jag aldrig vunnit någonting sådant här i mitt liv, skulle vara skoj att få vinna en första gång :D

#111 - - Amina Dahlgren:

Varför jag vill vinna? Kortfattat, nyx verkar vara ett grymt märke som även är cruelty-free har jag hört. Hur bra är inte det!!?! Wooop

#112 - - Anonym:

Hejsan

#113 - - Anonym:

Det skulle vara jättekul och vinna :D är väldigt intresserad av de färgglada mascarorna och det skulle dessutom vara roligt att testa nyx produkter eftersom jag har hört att de är jättebra och att de inte är testade på djur :) följer dig på instagram och din engelska kanal

Ha de bra! :D

#114 - - Elin Lundgren:

Skulle vilja vinna denna tävling då jag har börjat bli mer och mer intresserad av smink. Den senaste tiden har jag märkt att det är mycket klara färger på både eyeliner, ögonskugga och mascara. Skulle varit jättekul att vinna(: (följer dig på både youtube & instagram)

#115 - - isabell:

Jag skulle helt enkelt vilja vinna för att jag inte har pengar över till nytt smink just nu. Jag är sjukskriven pga. psykisk ohälsa och jag får ersättning, men tyvärr för liten summa för att betala både boende, mat osv. OCH nytt smink. Det blir oftast lite för tajt :/ <3

#116 - - Anonym:

Jag e med! Följer dig på allt utom fb (har inte det) jag heter @gaia4713 på insta😊🦄💜🔮

#117 - - Anonym:

Jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig har provat NYX men väldigt länge velat testa det! Har speciellt velat prova de färgade mascarorna, och även allt annat såklart! Love u

#118 - - Emma:

Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig har ägt något från NYX men varit så sjukt sugen på att köpa! Saken är den att NYX inte finns här där jag bor och inte någon eftersäljare heller vilket betyder att jag måste köpa online.. Nu kommer nästa problem.. Jag är inte över 18.. På dom flesta hemsidor måste man vara över 18 för att få beställa och man måste ha ett "vuxen kort" alltså bankkort för att kunna beställa. Jag har inget av dom så ända chansen för mig att kunna få en nyx produkt är att åka till en annan stad. Jag är så sugen på att testa deras produkter eftersom jag inte har någon aning om hur dom är! Jag skulle bli super glad om jag vann!! Puss Emma <3

p.s I love you and your youtube chanel! :D

#119 - - tina:

Jag har aldrig vunnit nånting i hela mitt liv xD
och jag har inte så mycket pengar till shopping och jag älskar smink. Bor oxå i en liten håla och där finns inga butiker :(

#120 - - Jamie:

Jag skulle vilja vinna för att jag vill experimentera mer med smink, men eftersom jag inte har jättemycket pengar just nu så är det svårt att kunna lägga pengar på smink som man inte vet om de kommer vara bra eller inte. Dessutom har jag varit nyfiken på färgmascaror sen jag var typ elva, haha. Och jag har länge varit nyfiken på Nyx, eftersom jag hört mycket bra av dem och har ett lila läppstift från dem som jag är oerhört förtjust i. Därför skulle det vara kul att vinna dessa produkter!

#121 - - Åh jag har velat ha nyx liquid suede enda sen dom kom ut men jag har banne mig inte råd 😔 En mascara som inte kladdar skulle vara underbart. Jag följde dig precis på din svenska youtube kanal :

Marija

#122 - - Roxxie:

Ooh, skulle vilja vinna för att jag har letat efter mascarorna jag vet inte hur länge.. Aldrig hittat dem tyvärr.. :( Älskar att ha alternativ färg på mina ögonfransar och jag saknar en grön och såklart så har jag aldrig hittat en i min favoritfärg, lila! :O Skulle vara underbart att få testa dem :D<3

#123 - - roxxie:

Skrev även ett inlägg om din tävling på min blogg :D<3

#124 - - Linn :

Vill väldigt gärna vinna när smink är mitt stora intresse. Vill utvecklas och testa nya produkter då nyx är något nytt för mig. Det är verkligen så användbara till vardagen.

#125 - - Musiclover:

Hej! Jag skulle vilja börja med att säga att jag älskar fin blogg och att du är för smink som inte testats på djur och du är den personen som fick mig att inse hur bra vegitarisk mat kan vara. Varför jag skulle villa vinna sminket är för att jag älskar att exprimentera med smink och att få chansen att testa nya produkter är underbart. Mascarorna ser häftiga ut och hade varit kul att gör lite andra sminkningen till min Instagram. 😊

#126 - - Lovisa Eriksson:

Jag följer på alla youtube kanaler och gjort ända sen du hade typ 4 tusen subs <3 love u

#127 - - Linn :

Älskar nyx, eller iallafall dom två läppstiften jag har från det märket, skulle jätte gärna vilja prova mer produkter från dom :D den saknar jag blush i min sminkväskan ;).
Följer dig på instagram, terrorpony @instagram

#128 - - Thelma:

Jag vill vinna för att jag verkligen behöver nytt smink, haha :D Och jag har aldrig vunnit en tävling förut ;) <33

#129 - - Sessiie:

Åh! Skulle vilja vinna sminket då jag alltid velat testa NYX produkter :D Aldrig gjort det,
Följer dig redan på Insta, youtube och överallt :D <3

#130 - - Pär:

Jag är en 16 år gammal kille som precis har börjat sminka mig ibland men inte har så jättemycket smink. Då jag inte har så mycket pengar att köpa smink för så skulle jag bli jätteglad om jag vann detta smink, det skulle framförallt vara kul att testa de färgglada mascarorna!
Följer dig självklart på instagram och prenumererar på både din engelska och svenska kanal!

PS. Jag älskar ditt hår! <3

#131 - - Maria:

Har aldrig testat färgade mascaror, skulle vara coolt! Följer på youtube MariaMonroe, ha det bäst!

Till top