Vegansk Ben & Jerry's!!

 
Ååååh! Hur taggad är man inte på dessa vegan glassar som B&J's precis har släppt???!?!!? Tyvärr finns de inte att köpa i Sverige och dom vet inte när dessa kommer till vårt land. Vilket suger, man vill ju testa nu! Men jag kommer vänta och jag ser verkligen fram emot att få testa dessa när de väl kommer. Om ni har vägarna förbi USA så kan ni ju passa på, haha. 
 
Jag blir så otroligt glad att allt fler och fler företag, restauranger och matbutiker tar in eller gör egna veganska produkter. 2016 kommer verkligen bli veganernas år! Och jag ser fram emot alla nya produkter som kommer komma inom en snar framtid! Ju mer vegan-produkter vi köper, desto större blir efterfrågan och desto fler kommer inse att vegansk mat osv är det som gäller! ♥

#1 - - Daniela:

Spännande synd att de är gjord med mandelmjölk dock, är nötallergisk.

#2 - - Marie:

Hoppas att den inte är dyrare än den vanliga bara, för då lär ju många bli avskräckta från att prova. Jag tycker det är synd som det är nu, att t.ex. mandelmjölk är dubbelt så dyr som komjölk.
Har du provat gogreens hasselnötsdryck förresten? Såå god tillsammans med rostad müsli/granola. :)

#3 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Åh hoppas verkligen de kommer till Sverige som snarast! Kan verkligen inte vänta tills man kan prova :D

#4 - - Sanna:

Kan inte vänta! :D Äntligen en som man inte behöver ha dåligt samvete för att man köper! Mer veganskt åt folket! :)

#5 - - Fanny - 21 årig morsa till August 6 månader:

Så underbart! Är veg och min son kommer också bara äta vego vilket folk blir väldigt provocerade över, men jag vägrar kött och kommer lära honom att djur behandlar man med respekt och de har lika mycket rätt att leva som vi.

Heja Ben & Jerry som gör denna satsning! :-)

#6 - - My:

Så roligt att se att vegansk mat blir populärare och utökas hela tiden! :D

#7 - - Bokskåpet:

Vad bra att så många utökar sitt utbud!!

#8 - - Daniella 🌙:

Tydligen kostar de motsvarande 100 kr styck, så det är ju inte så lockande med tanke på att B&J i min lokala mataffär kostar £2.50...

#9 - - bex :

Kolla efter Mormor Magdas annars, de har flera sorters vegan glass och påminner en hel del om BJ :)

#10 - - Liv:

Har vetat det ett tag, undrar också när de kommer till Sverige.
Visste du att Max (hamburarresturangen) har gjort en vegansk hamburgare!!??

#11 - - Anonym:

Jag föredrar faktiskt närodlat istället för veg eller Eco. Känns väldigt bakvänt att köpa grejer som fraktas över halva jorden.

#12 - - Anna:

tänkte för ett ganska länge sedan: åh vad nice det hade varit om b&j's började göra massa glass på mandelmjölk (eller soya det hade varit okej det med) och så gör de det! så himla bra! jag hoppas de i framtiden har alla sina smaker (eller iaf många fler) som mjölkfria alternativ! får se när de kommer till england... (och sverige)

#13 - - tyra:

vegansk är det godaste!!

#14 - - Malin:

Omg yes!! :') Snälla skriv här på bloggen när du vet när/när du märkt att dom kommit till Sverige? Lär ju försöka ha koll själv men skulle inte vilja missa det! *0*

Till top