Det blir bättre.

Först och främst vill jag bara tacka för alla era fina och kloka kommentarer i förra inlägget ♥ Jag blev helt chockad över hur bra ni skrev. Först fick jag dock världens ångest och kände att jag hade gjort fel val. Att det kanske var värt att fortsätta försöka, att det skulle bli bättre i framtiden. Men efter att ha gråtit ut inför mamma så insåg jag att det var helt rätt val. Förmodligen hade ingenting förändrats, jag hade nog fortsatt mått dåligt och inte känt mig uppskattad. Och varför är det bara jag som ska kämpa för att det ska funka? När han i princip inte visar några tecka på att vilja kämpa för att få mig att stanna. Jag vill inte kämpa för någon som inte vill kämpa för mig.
 
Så idag vaknade jag upp och kände att jag mådde lite bättre. Min bästis kom över och vi käkade lunch tillsammans och skrattade åt allt. Det kändes verkligen skönt att få skratta och vara lite glad. Jag måste dock hålla mig sysselsatt hela tiden. Jag är rädd för att inte ha något att göra så att jag tänker på honom och blir ledsen igen. Men samtidigt är det bra att vara ledsen så att jag sen kan bli glad! Jag släpper hellre ut känslorna än att hålla det inne. 
 
 
 
 
#1 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Va glad jag blir av att läsa detta och kul att du känner att du fick stöd från oss. Jag brukar begrava mig i jobb när jag mår dåligt. Kanske inte de bästa men det fungerar för mig :)

Svar: Jo det brukar fungera ibland för mig! Om det är något roligt jag gör :)
MOA MURDERESS

#2 - - Madde:

Åh va glad jag blir! va bra du skrev och precis varför ska du kämpa om han int kämpar tillbaka? onödigt! du har gjort precis rätt och de är bra att släppa ut allt som är inne och gråta, ingen fara med det :) alltid bra någon gång ibland. gör det som känns rätt!
Ta en dag i taget så blir allt bra men jobba int för mkt nu att du går in i väggen för all stress. du fixar de här! hoppas att allt blir bättre!

kram! Maddde :)

Svar: Tack så jättemycket! Kram!
MOA MURDERESS

#3 - - Anonym:

Men vad kult och höra att du mår bra nu Moa. Jag lovar dig ingen förtjänar dina tårar❤️
Jag har aldrig träffat dig förut och vill jättegärna göra det. Jag älskar dig av hela mitt hjärta massa pussar och styrkekramar😘❤️

Svar: Tack fina du! <3
MOA MURDERESS

#4 - - Yohanna af Skovde:

Vad klok du är! Tid är också bra, fast det är jobbigt, men det blir mindre jobbigt för varje dag!

Svar: Sant!
MOA MURDERESS

#5 - - Jasse:

Så jävla snygg! 😍❤

Svar: aw tack :D
MOA MURDERESS

#6 - - Hanna :3:

Jag mår väldigt dåligt just nu pga stress och ångest. Sista terminen i 9:an är fan piss. Men jag kollar på en himla massa serier och youtube för att fly ifrån tankarna. Kanske inte det bästa, men det funkar för mig. Jag blir lycklig när jag ser supernatural, the Walking dead m.m. Det är väl ändå det som räknas? Några månader till innan jag kan försöka slappna av lite. Men det rullar på. Glad att höra att du skrattar! Skratta för dig själv ibland bara för att. :) Always keep fighting!
Jag blir glad när jag ser dina videos om det hjälper XD♥♥

Svar: Jag kommer ihåg skolstressen. Det är inte kul! Hoppas det blir bättre snart <3 Och tack för tipsen!
MOA MURDERESS

#7 - - cookie:

Musik är den bästa medicinen för mig iaf efter ett brake up eller när jag det helt enkelt inte fungerar. En låt jag kan rekomendera är Outta my system av simple plan så satan bra! och den hjälper :)

Svar: Tack för tipset! :)
MOA MURDERESS

#8 - - Mli:

Det finns någon annan där ute som kan ge dig kärleken du förtjänar Moa! Kompromissa inte för den här killens skull och låt aldrig något förminska eller ignorera dina känslor! Man ska aldrig behöva be om sin partners kärlek och uppmärksamhet. Kom ihåg att du är värd bättre!
Kände att jag var tvungen att skriva det då jag går igenom en liknade situation med en kille som fick mig att känna mig så oälskad och ensam. Kram på dig!

Svar: Tack så jättemycket för din fina kommentar! <3
MOA MURDERESS

#9 - - Lina:

Hallåå igen Moa,

Jag är lite kluven vid såna situationer, det känns som (verkligen menar ingeting dåligt ellet hat, så ta det inte som att jag kritiserar dig) att du har en förutfattad mening om vad kärlek ser ut.
Nu tänker du att jag inte känner dig och det stämmer. I don't. Men det är endast baserat på vad du skrivit, det är som att du ändå ser kärlek mer av en svart/vit nyans och kanske någon gråzon mellan. Jag vet inte hur han betett sig eller så, vad ni pratat om eller hur nära ni kom varandra. Oftast blir killar skrämda av "serious" talk beorende på vem man är och hur mogen man är också. Han kanske behövde smälta det du sa (vet ju inte vad det var som sas) och blev off. Skitdumt I know, man tycker ju att någon som bryr sig hör av sig ofta osv.

Min pojkvän kunde vara ganska dålig på att visa att hans brydde sig i början, jag fick smsa honom och det var liksom rätt tråkiga svar tillbaka. I efterhand så fick jag veta att han tyckte om mig men han var rädd över att han kände mer än vad han var beredd på och istället ville springa åt andra hållet. NO LOGIC jag veeet. Mina killkompisar sa att det är typiskt kill-beteende, att bara droppa saker och gå för att de inte vet hur de ska hantera saker.

I slutändan ska du må bra, så om det är för ditt bästa så har du aboslut gjort rätt. Men jag ville bara säga detta för att du kanske kan vara vänner om ni kommer bra överens och så. Vänner kan man aldrig ha för många av!

Kram

Svar: Hej fina du!
Jag förstår precis vad du menar! Kanske är det så att det tar tid för honom att öppna upp sig osv. Men som sagt, hur jag mår just nu med min depression så har jag tyvärr ingen kraft kvar till att fortsätta försöka :/ Om han nu inte hade kunnat anstränga sig lite mer för att få det att funka. Det känns inte speciellt kul att vara med någon som man knappt får något tillbaka av. Vem vet, jag kanske hade hanterat situationen annorlunda om jag inte hade vart deprimerad, men just nu så skulle jag nog inte orka :/ Jag behöver någon som verkligen vill ha mig till 100%.

Jag tänker att om det nu är "meant to be" så kommer vi att träffas igen i framtiden. Annars är det helt enkelt andra vi ska vara med :)

Kram!
MOA MURDERESS

#10 - - Johan :

Tack för att du delar med dig. Du gjorde helt rätt val, man måste vara på samma nivå och anstränga sig lika mycket! Hur ska man annars orka läsa energi och öppna sig, och investera en massa känslor? Du verkar vara en helt fantastisk tjej, den person som lyckas vinna ditt intresse och din kärlek borde skratta sig lycklig!

Svar: Åh, tack så jättemycket för din kommentar!
MOA MURDERESS

#11 - - Emma:

Har läst din blogg sen innan du blev känd moa, alltså i flera år men jag är rätt dålig på o kommentera!
Men jag älskar din blogg, din youtube och läser o ser på allt du lägger ut.

Jag tycker du gjorde helt rätt val, jag har också vart singel i flera år tills nu.
Man måste ha någon som vill kämpa lika mycket som en själv!
Du är en väldigt stark person och är glad att du mått bättre sen allt som hände i London <3
Jag är en person som haft problem med deppresion i 5år, så jag förstår verkligen vad du menar!
Stå på dig och lycka till med psykolog kontakt, det har hjälpt mig genom åren

Kram <3

Svar: Tack fina du! Hoppas du mår bra <3
MOA MURDERESS

#12 - - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Skönt att du mår lite bättre. Som jag skrev i ditt andra inlägg så har jag nyligen varit i samma situation som dig. Jag kände mig inte sedd, uppskattad eller omtyckt. Han ville inte kämpa för mig, men jag kämpade för oss båda och det tär enormt mycket på krafterna, särskilt om man lider av psykisk ohälsa som både du och jag gör. Jag mår mycket bättre efter att han och jag skildes åt och jag tror att du också kommer göra det. Du är stark. Tack för att du delar med dig. :) <3

#13 - - HEDAN:

Åh, så skönt att höra! Håller med dig om att du gjorde rätt val. Just nu ska du framför allt fokusera på att älska dig själv, so you just gotta keep goin'! Läste dom flesta kommentarerna och insåg att folk hade nämnt båda mina tips (musik och serier) så du får väl helt enkelt nöja dig med att jag tycker att du ser jävligt snygg ut. Just so you know ♥

#14 - - Sessiie:

Åh vad skönt att du mår bättre. <3 Heartbreaks är alltid svårt, men jag tror du gjorde helt rätt. :)

#15 - - HÅHÅÅÅÅ♥:

Så skönt att du mår bättre!♥☻ Hoppas det håller i sig! KRAM!

Till top