Guldtuben vlogg!

Hej på er! Nu är jag äntligen tillbaka till livet igen, haha! Jag har vart så himla upptagen de senaste dagarna då jag har redigerat videor och jobbat med andra saker och även "firat" påsk med familjen. Här kommer i alla fall en vlogg från Guldtuben! Och gud vad det är svårt att vlogga på svenska events när alla pratar svenska och jag pratar engelska i mina videor. Och lite tråkigt att vissa svenskar inte vill vara med i mina vloggar bara för att det är på engelska :/
 
Men men! Jag får öva helt enkelt! Sen kommer det gå hur bra som helst! Och tack till alla er som var där och hälsade på mig! Ni är alla så jäkla awesome! Hoppas ni tycker om videon i alla fall! 
 
 
 
#1 - - Anonym:

När gör du videos på svenska? Jag fattar ingenting!

#2 - - Sofia:

ser ut som du hade en rolig kväll <33

#3 - - Matilda:

Ser ut som att du hade en kul kväll! ^^

#4 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Tråkigt att vissa inte vill vara med pga engelskan :( Ser ut som du hade kul iaf!!

#5 - - matilda ♥:

Såå härlig vlogg!! guldtuben verkade sjukt kul! :D

#6 - - helena:

alltså när ska du skaffa ett riktigt jobb

#7 - - Yohanna af Skovde:

Kul att se! Och du är så vansinnigt snygg! HNGN!

#8 - - Bambi:

Så kul video. Verkade som att du hade en riktigt bra kväll :D

#9 - - Helena:

Förlåt, kommentaren var inte riktad mot dog jag hade en dålig dag bara :/

#10 - - Helena:

Förlåt, kommentaren var inte riktad mot dog jag hade en dålig dag bara :/

#11 - - Anonym:

Fast det går ju att vlogga på svenska på dessa typer av events och sen ha undetexter med engelska, blir ju lättare för dig så kan du prata med alla och fler vill vara med och alla som tittar förstår. Det kanske tar längre tid att redigera, men i slutändan blir alla nöjda och glada. :)

#12 - - Ally :

Men varför laddade du inte upp den på din svenska kanal istället?
Jag menar bara att det hade varit lättare med tanke på att det är en svensk gala med svenska YouTubers och du är ju också svensk.
Varför envisas du då med att göra en engelsk video där dina utländska tittare knappt ens vet vad GuldTuben är? Jag skriver inte detta för att jag hatar dig. Det var bara ett tips som jag hoppas att du tar på rätt sätt :)

#13 - - Clara :

Det kan inte vara lätt att göra alla nöjda hela tiden. Hur man än gör är det någon som hittar något att klaga på i det. Såg i alla fall ut som en rolig kväll!

#14 - - Byt tillbaka till svenska:

Ett hett tips: Byt tillbaka till svenska och ha engelska undertexter som clara henry. Dina tittare kommer komma tillbaka då. <3 Du är bäst.Och fortsätt som du gör annars

#15 - - matilda:

Eftersom det var ett svenskt event så skulle du ju kunnat ladda upp den på din svenska kanal då skulle ju alla kunnat vara med, och det kanske skulle bli lite enklare för dig! Men samtidigt förstår jag om man har en engelsk kanal och vill satsa på den så vill man ju helst lägga upp sina videos där men detta var bara ett tips! Tycker i för övrigt mer om din engelska kanal eftersom det blir lite mer variation mellan andra svenska youtubers!

#16 - - Anonym:

Tips! Många viner samt andra alkoholiga drycker är oftast inte veganska :/

Svar: Det vet jag redan :) Därför frågar man om märke innan man beställer :)
MOA MURDERESS

#17 - - HEDAN:

"Jag har en bättre kanal" LOL

Till top