Måndag

Uuhh. Idag är jag jättetrött! Hade så svårt att sova inatt. Och på dåligt humör är jag också över att det snöade igen inatt. Kan inte våren bara komma snart? Är så otroligt trött på kylan!
 
Jag ska i alla fall in till stan snart för att träffa min psykolog för första gången! Första träffen tror jag att vi bara ska gå igenom hur jag känner och tänker om allt. Typ vad det är jag behöver hjälp med och vilka arbetssätt vi ska använda. Jag tycker att det ska bli kul och jobbigt. Jag är en sån person som har svårt att prata om jobbiga saker, just för att jag alltid börjar gråta. Och att gråta inför andra tycker jag är jättejobbigt. Men men, det kommer nog gå bra!
 
 
#1 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Håller tummarna för att det ska gå bra Moa :)

#2 - - Emelie:

Hoppas det går bra! :)

#3 - - Anonym:

Skönt att höra att man inte är ensam i sverige med att gråta för inget. Så fort de blir jobbigt eller jag är arg/irriterad börjar jag stor grina och känner mig som världens ¨crybaby¨hatar också att gråta inför andra men kan inte hjälpa det. Lycka till och hoppas allt går bra håller tummarna för dig. kram

#4 - - Pureshiit.blogg.se:

Det kommer bli bra :) när man är på botten finns de bara en väg och de är upp <3

#5 - - Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom:

de kommer kännas bättre snart lovar kram

#6 - - Sara:

Jag kan också vara en sån person som gråter lätt om jag pratar om jobbiga saker, hoppas det går bra :)

#7 - - a n n i k a:

Jag gråter också väldigt lätt och gillar inte att gråta inför andra.

#8 - - Sara (VÄRLDENS STÖRSTA SPN&TVD FAN):

Det kommer gå bra ska du se! :)

kram!

#9 - - namme.blogg.se:

Fin keps!

#10 - - namme.blogg.se:

Fin keps!

#11 - - namme.blogg.se:

Fin keps!

#12 - - Bokskåpet:

Hoppas verkligen att det gick bra!

#13 - - Yohanna af Skovde:

Jag är likadan som du. Har haft samtal med en och bölade igenom första halvtimman. Sedan gick det bättre och bättre! Hoppas det gick bra för dig!

#14 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Jag är densamma, gråter otroligt lätt och verkligen hatar att gråta framför människor. Men du, det kommer gå super! Första gången jag gick och pratade med en psykolog satt jag och storgrät, men det blev lättare och lättare efter varje samtal. Sen så är det bara att ha det i bakhuvudet att psykologen kommer inte dömma en ifall man gråter, bättre att få ut känslor och förklara hur det ligger till så man kan få den hjälp som behövs.

#15 - - nejja:

jag har äntligen fått en behandling i grupp om självskadning och sen ska jag få min "stora" behandling för EIP :) super taggad att få hjälp så att man kan börja leva livet som en normal individ!

lycka till för dig!

#16 - - Sasha :):

här har det med kommit snö och inte så lite heller, kan inte ens ha vanliga skor. Mirr humör har vart as konstigt på sistone typ hela tiden as förbannad vet inte varflr heller :s

Till top