Pizzeria med veganska alternativ!

 
Igår åt jag världens godaste pizza! Min mamma hade fått tips av en kompis om en pizzeria som inte låg allt för långt bort från oss som sålde vegan pizzor. Så vi drog dit och handlade! Jag hade förväntat mig att de bara skulle ha en eller två veganska alternativ men oj så fel jag hade! Jag blev helt chockad när jag såg att de hade en hel meny med vegan pizzor och sedan dessutom en liten meny med veganska alternativ till korv, hamburgare, nuggets osv. Det var som att jag kom till himmelen, haha!
 
Inte nog med att de hade vegansk mat, de hade även vegansk bearnaise, vitlökssås och guacamole! Och jag kan säga er, vitlökssåsen var så himla god! Jag tog en pizza som hette "Nypans Special" som innehöll tomatsås, cheezly (mozarella), chi chi (alternativ till kyckling), banan, ananas och curry. Den var så himla god! Pizzerian heter Timone om ni skulle vara intresserade av att åka dit och testa deras mat! De som jobbar där är dessutom så sjukt trevliga!
 
 
#1 - - Fullaankan:

En dum fråga kanske men vad innehåller olivolja som kommer från djurriket :)? Gör min guccamole på det så när du nämnde det veganska alternativet så blev jag nyfiken :)

Svar: Olivolja är veganskt :) Men i vår familj brukar vi alltid göra guacamole på avokado, creme fraiche, salt & peppar :) Och har sett att många andra restauranger också gör på liknande sätt :/
MOA MURDERESS

#2 - - Fullaankan:

Btw: kul att restauranger satsar mer på veganska maträtter och matprodukter :)

#3 - - Lili:

Åh, deras pizzor är verkligen goda! Bor väldigt nära så brukar gå dit så fort jag är sugen på pizza, det är så himla kul att de har så många veganska alternativ.

#4 - - :O:

Men, guacamole innehåller avocado, tomat, lök, chili, koriander, limejuice och salt. Är ju redan vegansk?

Svar: I vår familj brukar vi alltid göra guacamole på avokado, creme fraiche, salt & peppar :) Och har sett att många andra restauranger också gör på liknande sätt :/
MOA MURDERESS

#5 - - towe:

åh, dit måste jag åka i helgen!!!!

#6 - - Bambi:

Vad härligt att du hittade ett sånt ställe :D

#7 - - Skogsraah:

Ååh, har ätit veganpizza i Sthlm en gång. Det var verkligen en god upplevelse!! Underbart att fler och fler börjar med vegansk ost etc (y) (y)

#8 - - a n n i k a:

Så sjukt gott med pizza :D

#9 - - Roxxie:

Jag måste testa det stället! :D

#10 - - Yohanna af Skovde:

Det ser så gott ut! :)

#11 - - Anonym:

Åh ser supergott ut! Blev superglad själv när jag såg att min favorit pizzeria här nere i Malmö också har börjat med veganpizzor!

#12 - - Hannes:

Ser väldigt gott ut!

#13 - - Louie:

Åh va kul! Önskar att det kunde finnas restauranger med såna alternativ där jag bor^^

#14 - - Anna Röd - Regissör & Nörd:

Lät ju riktigt jäkla gott :D!! Måste testas någon gång!

#15 - - Elina:

ALLTSÅ... VI ÄR TYP SOULMATES. Älskar pizza med banan curry och ananas, tar alltid det! <3 Livet

Till top