♥ LIFE UPDATE ♥

Hallå igen! Jag hade tänkt att kika in här för att ge er en liten life update. Jag ser att jättemånga av er fortfarande kikar in här på bloggen varje dag! Ni är verkligen grymma! Okej, men nu tillbaka till ämnet, vad händer i mitt liv just nu? Sedan jag valde att lägga bloggen på hyllan så har jag tagit den tiden och energin till andra saker som att leta lägenhet, fokusera på båda mina YouTube kanaler och kunnat jobba med andra saker vid sidan om! Så vad har hänt egentligen? Jo detta:
 


JAG HAR HITTAT LÄGENHET! Jaaa äntligen! Jag har hittat en lägenhet och jag flyttar in i på LÖRDAG! Imorgon ska jag åka för att skriva på kontrakt och få nycklarna. IIIHHH! Jag är så peppad! Lägenheten är superfin och mysig och ligger nära stan, vilket är perfekt för mig. Jag kommer att hyra i andrahand och det här är förmodligen bara under sommaren. Sedan tror jag att jag kommer leta efter något lite billigare. Det känns som en bra start! Och det här blir faktiskt första gången som jag flyttar hemifrån och bor HELT SJÄLV! För när jag flyttade till London bodde jag ju med andra människor hela tiden. Så det känns lite som att jag flyttar hemifrån för första gången igen, haha!
 
JAG ÅKER TILLBAKA TILL LONDON! Åååh jaaaa! Som jag har längtat efter min favoritstad! Den 9:e Juni flyger jag till London för att göra ett jobbuppdrag åt FOX. Jag ska nämligen sända live från röda mattan på gala premiären av skräckfilmen The Conjuring 2! HALLÅ HUR AWESOME?!?! Så de frågade mig om jag ville åka till London och göra detta. Man ba HALLÅÅ?!?!?! JA!! 
 
JAG HAR SKAFFAT ETT EXTRAJOBB! Eller vad man ska kalla det, haha. I Torsdags och Fredags provjobbade jag på ett hunddagis och det var ett av de roligaste sakerna jag har gjort! Ända sedan jag var liten har jag velat jobba med djur. Och ta inte det här på fel sätt, jag älskar fortfarande att skapa videor och att jobba med YouTube. Men i och med att jag jobbar hemifrån varje dag så kommer jag nästan aldrig ut och träffar människor. Jag går väldigt sällan ens utanför dörren. Typ bara när jag måste handla och när jag träffar kompisar. Vilket oftast bara är på helger. Jag mår inte bra av att sitta hemma, inomhus, varenda dag, för mig själv. Så jag bestämde mig för att leta extrajobb så att jag kan komma ut lite ibland. Så jag var och provjobbade på ett hunddagis tidigare i veckan och det gick hur bra som helst! Jag kommer vara som en vikare. Jag kommer hoppa in när de behöver personal, typ om någon är sjuk eller ska på semester. Så jag vet inte riktigt hur ofta jag kommer jobba med det, men det passar mig perfekt! Då kan jag fortsätta jobba med YouTube och företaget men samtidigt lite då och då få komma ut och jobba med djur.
 
Lite "farligt" var det här dock, haha. Det är nästan så att jag vill sluta med YouTube och istället jobba heltid med djur. Djur får mig att må så himla bra! Men som en följare sa, jag skulle kunna blanda YouTube med djur! Jag hade tänkt att kanske börja volontärarbeta eller liknande för att hjälpa djur och sprida information om djurhållning, slakt osv. Det finns en del djurrättsorganisationer som behöver volontärer. Och då skulle jag ju kunna vlogga allt och samtidigt göra en video av det. Det blir som vanligt liksom, att man får följa mig i mitt liv! 
 
 
#1 - - Mirjam:

Tycker dessutom att det är såå bra att du vågar sprida information om djurhållning mm på youtube, det om något gör verkligen skillnad!! :) ❤️

#2 - - _ACCIO_ELINI:

Jag älskar också djur och hundar. Tycker att du är världens bästa youtuber❤💙💜

#3 - - Hassko:

Åh så kul att du ska extrajobba på hunddagis! Jag gjorde det också ett tag och det var bland det roligaste jag gjort:) Lycka till med det och hoppas du får hoppa in mycket!

#4 - - Nicole:

Åhh du får visa oss lägenheten när du flyttat in moa!! Så spänande!!!!

#5 - - Hanna :3:

Awwwww va kuuuuul!!! Jag ska börja gymnsiet i höst och då ska jag gå inriktning djurpark. Har velat jobba med djur sedan jag var 6 år och äntligen får jag göra det! Dock så flyttar jag från Jönköping till Norrköping helt själv så är livrädd!! :D
Kommer vi få en lite lägenhets tour eller kanske vloggar när du inreder m.m? :3

#6 - - _ACCIO_ELINI_:

❤💙😃👍

#7 - - Frida :

Åh, vad spännande! Kommer det en "Apartment Tour" eller liknande? Jag älskar också djur!! Hoppas att jobbet går bra. Älskar att du fortfarande bloggar ibland. Man blir ju lite ledsen när favoritbloggen "läggs på hyllan" ILYSM♡

#8 - - Mlie:

Kul att du lyckades hitta en lägenhet! =D Och vad kul att du får åka tillbaka till London för ett sånt roligt uppdrag. Hunddagiset låter ju helt perfekt - det är ju som du skriver en väldans bra grej det där med att gå utanför dörren =) Så glad för din skull, Moa!

#9 - - Linn:

Ett tips är att volontärjobba på katthem, de behöver ofta mycket hjälp :)

#10 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Men gud så mycket kul! Grattis till lägenheten och extrajobbet! :D

#11 - - Frida:

Hunddagis är grymt roligt att jobba på, om man hamnar rätt :) Själv bland annat praktiserat på hunddagis. Givande och roligt jobb! :)

#12 - - LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior:

Jag har haft praktik på ett hunddagis i 6 månader och det var det roligaste jag har gjort! Älskade det. Jag vill gärna jobba med hundar!

#13 - - Jessica:

Åh, vad spännande, alltihop - lägenhet, London, djurdagis :) lite synd att vi inte bor i samma stad, hade lätt velat lära känna dig, kommer heller inte ut så ofta.. är iofs ganska blyg så, men du verkar som en så härlig tjej :D

#14 - - Anonym:

Yah fyller år på lördag

#15 - - HEDAN:

Såna roliga lifeupdates, blir så glad att få höra såna najsiga grejor! Hoppas att det fortsätter i den riktningen nu dårå!

#16 - - Ninni:

Vad kul att du lyckats få tag på en lägenhet! :) jag kommer ihåg första gången jag flyttade hemifrån, det var en sån rolig känsla! man känner sig fri och mer självständig.

#17 - - isabell:

Hej fina!

Hur får jag lättast tag på dig?
Skulle vilja prata med dig lite angående volontärarbete! ^^ Det är nämligen så att jag vill volontärarbeta med djur som far illa i andra länder! Velat det så jävla länge men vågar liksom inte åka själv...

Dessutom "jobbar" jag som dagmatte. Och fyfan vad man får ut mycket av det, SÅ mycket kärlek! Det bästa jobb som finns!! :D <3

#18 - - Melvin:

Hej, snygga bilder. hejar på dig! :D

Till top