Lila hår!

För er som har missat så är jag lilahårig igen! Jag var så otroligt trött på att hela tiden vara tvungen att dela upp håret och tvätta en sida i taget när jag skulle duscha. Det tog 1 timme att bara tvätta håret liksom. Så jag orkade inte hålla på så längre. Hela håret blev lila istället och jag gillar det! Jag använder samma lila som jag hade förut, Pravana Vivids Violette.

Dock tog den färgen slut när jag färgade håret. Så jag var tvungen att använda Manic Panic Purple Haze till mina extensions som då hälften var rosa. Och den färgen blev mer blå-lila istället för rosa-lila. Så det matchar inte så jättebra till håret, haha! Men jag har försökt att blanda ihop det så att det ska smälta in. Men på vissa bilder ser man verkligen skillnaden. Aja, jag får väl lösa det på något sätt.
 
 
#1 - - Elin:

vad har du för original hårfärg, tusen förlåt om du har sagt det miljoner gånger i dina videos. Jag är brun hårig, typ ljus. Jag hatar den färgen, men jag försökte en gång att färgade knallrött men det blev aldrig det, visst jag blev lite blond, ljusljus brun när dom färgade av håret, men det blev ALDRIG bra.

#2 - - Sara:

Det ser snyggt ut :)

#3 - - Johanna:

Jag tycker att det blev sjukt snyggt när det var lite blå-lila i underhåret :D

#4 - - Anonym:

Blev väldigt fint!
Jag tycker att det lite blå- lila i underhåret matchar väldigt fint till din vackra sminkning! (:
Undrar, är inte ditt hår ganska slitet när du färgat det ganska mycket? för att det syns ju inte alls på bilderna eller i dina videos att det är slitet.

#5 - - EXOMOB:

superfint!!! :D

#6 - - Anonym:

Jag tycker det ser bra ut med hårförlängningar nu också, lite som en ombre eller nått sånt ;)

#7 - - Frida :

Älskar att du ändå bloggar! Favoriten liksom♡

#8 - - Frida :

Älskar att du ändå bloggar! Favoriten liksom♡

#9 - - Veronica Möller:

Tyckte det blev jättefint! Ser inte ut och vara så stor skillnad. :)

#10 - - Louie:

Ser jättesnyggt ut!

#11 - - nejja:

älskar färgen på dina läppar!! passar så bra med håret omg

#12 - - Amanda Knuter:

Jag måste säga att färgen i håret passar jätte bra och dina hårförlängningar passar sjukt bra med resten. Dom smälter in på ett sätt och ser sjukt coolt ut. Vill själv färga håret fast med rosa eller röda slingor men det blir aldrig något för jag har hela tiden fullt upp! Men älskar hur sminkningen och håret funkar så sjukt bra ihop

#13 - - Emma:

Snyggt

#14 - - Matilda:

Jättefint! ^^

#15 - - Liv:

Jag tycker det är ganska snyggt med det blå-lila håret!!

#16 - - Svart-Stina:

Åh, jättesnyggt, verkligen intensiv och fin färg. Störde inte med variationen i färg, inte som man upplever det på fotona i alla fall.

#17 - - julia:

finaste hårfärgen du har haft hittills! :)

#18 - - Freja:

så snyggt!

#19 - - Joy:

Det var ju skiiitsnyggt när det var två olika lilor! Precis som någon annan tidigare skrev, ombre-style liksom ;)

#20 - - wow lovisa:

Jätte snyggt älskar det

#21 - - micca:

seriöst kan det vara snyggare eller?! jag kör på mitt vanliga svarta snart igen eftersom jag inte har orken att hålla en snygg crazy färg men älskar ditt hår :D

#22 - - HEDAN:

Shaize så snyggt det blev! Luv it!

#23 - - Eleonora None:

Snyggt!:)

#24 - - Sanna:

Så snyggt! :D

#25 - - Jinx:

Sååå snyggt!

#26 - - LOve In the AIR:

OMG!!!! sååå snyggt. jag måste erkänna att den blåa hårfärgen var snyggast men jag förstod om du tröttnade på den. Den röda var cool men inte passade dig. Den lila och den rosa var SUPER häftig. Men älskar den nya hårfärgen!!

#27 - - Ronja:

Hej Moa, du kanske inte är så aktiv på din blogg längre, men jag har två fråga till dig som jag hoppas att jag kan få svar på c:

Du är vegan vilket är jättebra eftersom att du inte stöttar några dåliga industrier osv. Men om vi säger att en vanlig person skulle äga några höns t.ex. och tar hand om dem (ger dem mat, låter dem gå ute på en stor yta osv) och inte gör mat utav dem, dvs slakta dem. Skulle du då tycka att det var okej att ha höns, eller är det fortfarande dåligt?

Tänk dig samma scenario, men att den här personen tar ägg ifrån hönorna, tycker du att det är okej då, eller är det elakt eftersom det är som att ta deras barn?

Hoppas jag får ett svar haha, kram c:

#28 - - Anonym:

SKULLE VILJA SE DIG I VITT HÅR

#29 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Tyckte jag såg lite skillnad i ditt löshår i någon av dina videos! Dock inget man "stör sig på" heh :) blev otroligt snyggt iallafall!!

#30 - - anneli:

den färgen är drömlig på dig! synd att man själv inte passar i sådana färger /;

#31 - - Ithrenniel:

Hej fantastiska Moa!

Först vill jag säga att du är en fantastisk förebild för folk. Du har så jävla många bra åsikter och du vågar säga ifrån när du tycker att det behövs, och du vågar gå din egen väg.

Min största dröm i livet är att bli skådespelare. Jag pluggar skådespeleri på en svensk skola nu, men jag slutar här nu till sommarn. Nästa år då vill jag söka till skådespelarskolor i Storbritannien, för det är där jag vill satsa på mitt skådespeleri, inte här i Sverige. Men självklart så måste man ju då kunna prata engelska riktigt flytande.

Så därför, som en del in min engelskaträning, så bestämde jag mig för att börja göra youtubevideos på engelska. Och det är ett beslut jag aldrig skulle vågat ta utan att du hade gjort samma sak för ett år sedan. Du fick ta emot så jävla mycket hat då, det var vidrigt. Och fortfarande tjatar folk på dig, men du går din väg ändå. Jag har varit rädd att folk skulle ge sig på mig också när jag bytte språk, och lite så har det väl varit, men tack vare att det finns folk som stöttar mig och att jag såg dig kämpa och vinna över det negativa, det får mig så taggad och pepp på att göra mer engelska videos, utveckla mitt språk och verkligen köra hårt för att nå min dröm!

Jag hoppas du har en fin dag, och om inte så hoppas jag det snart blir bättre för dig. Tusen kramar och en hel drös positiv energi! <3

#32 - - Ithrenniel:

Förresten, glömde säga att du har utvecklats så sjukt mycket i din engelska, du är grym! Älskar den Londonska (vilket ord xD) touchen i din dialekt nu! Hihi! ^^

#33 - - Anonym:

Du är så snyg

#34 - - Anonym:

Det ser super snykt utt

Till top