#1 - - Linda:

Vad glad jag blev av att höra ditt stöd! Tack snälla. Mamma till två, ammat båda, såg det som en självklarhet att det fick göras överallt. Hade dock en filt över, men det var för min egen skull, ville inte visa allt, för alla. Heja Moa!

#2 - - Hanna:

Har också kollat på massor av sånna videos och jag blir så himla arg! Det är helt NATURLIGT att amma sitt barn. Jag förstår verkligen inte hur vissa människor kan tycka det är äckligt osv. Nej usch säger jag bara. När jag skaffar barn i framtiden så kommer jag amma mitt barn bland folk. Vill mitt barn ha mat så ska jag ge han/hon det. Bra video btw!

#3 - - Eawysims:

Fattar inte riktigt hur man kan bli arg över att någon ammar bland folk, speciellt om bebisen skriker det är väl jobbigare att behöva lyssna på en skrikande bebis i så fall? Håller med dig om att det är bara att titta bort om det stör en.

#4 - - Matilda:

Jag håller med, då jag inte alls förstår hur sådana människor tänker. Blir så arg.

#5 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Håller med dig så mycket! Ifall det är så stötande behöver väl människan inte stå och stirra...

#6 - - nettan:

Jag tycker dock att de är väldigt obekvämt om någon drar fram sitt bröst och ammar sitt barn nära mig. Det är samma för mig som att dra fram bröstet oavsett. Kommer tycka de är lite awkward. Är inte det förståeligt?
Jag hade inte ammat offentligt men jag hatar inte folk som gör det. Men det är väldigt jobbigt helt enkelt..är inte bekväm med att folk gör de runt mig.

#7 - - Sannie:

ibland kan det vara ganska svårt. Jag känner ibland obehag om någon skulle amma jämte mig. Vet inte varför. Min pojkvän som jobbar som servitör på resturang bemöts av kvinnor som breastfeeding in public. Han tycker det känns lite awkward att ta beställning ifrån de när de flashar sina boobs hur som helst. inte kan han han se de i ögonen heller för då får han snea blickar.

#8 - - Miss Baby Peaches:

Håller med dig Moa, tycker det är naturligt. Är det så jäkla jobbigt att titta så får man väl titta åt ett annan håll! Det är ju inte direkt så att en ammande mamma på en parkbänk på ena sidan av gångvägen/köpcentret tar upp hela ens synfält!

#9 - - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Håller verkligen med dig Moa! Efter att ha sett din video blev jag inspirerad till att göra ett svar på tal inlägg till alla som klagar på amning. :)

http://evahle.se/2016/may/ammande-mammor-svar-pa-tal.html#comment

#10 - - classica.blogg.se:

Bra att du tar upp detta på engelska, så fler förstår vad du vill få ut. Jag önskade att det fanns Caféer där det faktiskt ger tillstånd att amma sina barn, och de som klagar får gå. Då jag läst och hört att vissa blir bortschasade från caféer när de behöver ge sitt barn mat.

#11 - - ♀ Sara Ben's ♀:

hahaha det där med hängpattarna var grymt kul xD You go haha!

Naemen asså jag stör mig också på när folk ska ska begränsa bebisar och deras mammor. Brösten är till för att ge föda till barnen, om då en person helt har sexualiserat hela tutten så får det stå för dem och inte för mamman eller bebisen. Barnet vill ha sin mat och bör därför få den. Om mamman då väljer att ge med flaska eller direkt från tutten ska inte spela någon roll då det inte är omgivningen angelägenhet.

#12 - - HEDAN:

Jag har också tänkt på detta väldigt mycket. Blir så jävla pissed off, fyfan för folk som ska sexualisera kvinnokroppen hela tiden. Blää

#13 - - Freja:

HÅLLER MED. Hur kan en människa anse att någon så naturligt som äckligt eller opassande? Människor slutar aldrig att förvåna mig.

#14 - - Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -:

Amning är naturligt och är bebisen hungrig så ska den få mat. Punkt! Dock måste jag själv säga att jag tyckte det var ofantligt jobbigt att amma in public. Var inte alls bekväm med att släpa fram tutten mitt inne i Nordstan i Göteborg, så jag körde med en filt över för att må bättre själv. Däremot har jag noll obekvämskänsla när någon annan ammar helt öppet intill mig. Ett hungrigt barn är ett olyckligt barn, så klart de små ska få äta :)

#15 - - Emelie:

Håller med dig, Moa! :)

#16 - - Lin:

WTF? Vissa människor asså......
Bra inlägg. Jag håller med dig
Folk skriver överallt hur viktigt det är för bebisar att bli ammade och ändå får man inte göra det på offentliga platser.....

#17 - - Anonym:

Jag vet inte vad jag tycker om att mata sitt barn bland folk. Det är ju normalt men saken är att alla säger att det är fel och då bir man påverkad av det! Eller i alla fall jag. Ps BRA VIDEO!!!:)

Till top