New In: Glasburkar & Flaskor!

 
Eftersom jag ska flytta snart så passade jag på att svänga förbi Lagerhaus för att köpa lite fina glasburkar & flaskor! Jag är helt kär i den här typen av förvaring. I de stora burkarna med skruvlock kommer jag förvara sylt i. Den andra burken kommer jag förvara olika såser och dippar jag gör och i den supersöta lilla flaskan kommer jag blanda olika salladsdressingar i! Och till detta köpte jag även söta etiketter att sätta på burkarna ♥
 
Och så hittade jag världens finaste soppåsar! Haha asså jag tror inte någon annan blir lika glad över färgglada soppåsar som jag! Jag kommer ju ha världens finaste sopor! Hahaha! Dessa påsar är köpta på Rusta och de fanns även i neon grön och lila. Superfina ju!
 
 
#1 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Åh så ironiskt, jag och min bästavän stod och tittade på exakt dessa burkar och diskuterade om hur vi bara kommer ha glasburkar som förvaring när det väl är dags för oss att flytta!

#2 - - Anonym:

kan du lägga upp roligare saker!?

#3 - - Zyllah:

Burkar är alltid bra att ha för man kan använda dem och göra om dem till så mycket. Färgglada soppåsar är också något som kan göra även att städa lite roligt. Jag förstår din glädje. <3

#4 - - HEDAN:

Älskar såna burkar, och håller definitivt med om soppåsarna, haha! Har älskar att ha såna lila, låter jättefint ju!

#5 - - Bina:

Jag älskar din blogg, och dina vloggar. Jag ''hittade dig'' ganska nyligen. Du är så fin! Och Lagerhaus har riktigt fina saker, är också mycket för glasburkar och sånt, haha. Hoppas du mår bra! :)

#6 - - Ylva Hägerström:

Samma här! Perfekt förvaringssätt!

Till top